Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Glamour Hair Studio

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: glamour hair studio, glamour hair studio bucuresti, contact glamour hair studio, glamour hair studio program de lucru, salon infrumusetare lujerului, salon infrumusetare zona lujerului

Glamour Hair StudioGlamour Hair Studio este un salon de infrumusetare cu profesionisti care va ofera cea mai buna experienta in materie de stil si ingrijire a parului. Situat in zona Lujerului, salonul nostru va ofera servicii de coafor si frizerie personalizate, care sa va sublinieze trasaturile si sa va evidentieze personalitatea.

La Glamour Hair Studio folosim doar produse de calitate, care sa intretina si sa dea mai multa stralucire parului. Un alt secret este tehnica perfecta pe care echipa noastra o stapaneste si care ne permite sa realizam tunsori dinamice si usor de intretinut, facand ca orice look sa para, in acelasi timp, natural si ingrijit.

Va garantam cel mai bun raport intre calitatea serviciilor si preturi, fie ca vorbim de tuns, coafat, vopsit, decolorat sau de tratamente pentru par. Atat doamnele, cat si domnii se vor simti rasfatati si relaxati dupa o vizita la unul dintre cele mai bune saloane de infrumusetare din zona Lujerului.

Oricand simtiti nevoia unei schimbari, va invitam la Glamour Hair Studio, un salon de infrumusetare cu coafor si frizerie pentru cei mai pretentiosi clienti.