Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Salon Mimi's Cuts

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: mimi's cuts, salon nerva traian

Salon Mimi's Cuts


Se spune ca mainile noastre sunt cartea noastra de vizita!

Deschis in 2015, Mimi’s Cuts pune mare accent pe sanatatea clientelor si si-a indreptat atentia inca din prima zi de la deschidere pe folosirea produselor de cea mai buna caliatate. Inca de atunci ne concentram pe sanatatea unghiilor si parului clientelor noastre si le rasfatam cu manichiura Bio Sculpture Gel si cu produse bio pentru par.

Pentru unghii am ales Bio Sculpture Gel, alternativa vegana pentru unghii sanatoase. Bio Sculpture Gel este un gel de tratament care are la baza extract din trestie de zahar, vitamine si ingredient obtinute din plante. Nu agreseaza unghia pentru ca nu contine substante chimice nocive, iar pentru aplicarea/indepartarea lui nu se foloseste pila/bufferul in exces.

Pentru par folosim gama Activa care destine certificate Love Nature, Icea Vegan si Green Pe.

Pentru colorarea parului am ales sa lucram cu Nayo, Votat Cel Mai Bun Produs De Colorare 2018, votat de hairstylistii participant la Cosmoprof Worldwide Bologna. Nayo Nu contine ammoniac si PPD. Are la baza extract din iaurt, galbenele si in. Este un tatament de par care acopera firele albe, dar are si putere de deschidere in cazul in care se doreste o schimare de look.

Pentru ca stim cat este de pretios timpulte invitam sa iti faci o programare si sa ne lasi sa te rasfatam la salonul de coafura din Bucuresti zona Nerva Traian-Mircea Voda.

Ne gasiti si pe pagina de Facebook www.facebook.com/mimiscuts Dati un "like" si noi va tinem la curent acolo cu noutatile!

Va asteptam cu drag in lumea culorilor la Mimi’s Cuts, salonul de infrumusetare din zona Nerva Traian, sector 3 !