Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Nayade Secrets Style

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: nayade secrets style, nayade secrets style bucuresti, contact nayade secrets style, nayade secrets style program de lucru, salon unghii unirii, salon cosmetica unirii

Nayade Secrets StyleNaiadele mitologice, neasemuit de frumoase, erau nimfele care intruchipau spiritul apelor dulci, curgatoare, datatoare de viata si tinerete. Secretul lor am incercat sa il gasim si sa il impartasim tuturor celor care trec pragul salonului nostru din zona Unirii, Nayade Secrets Style, un alt fel de salon de infrumusetare.

Va invitam sa beneficiati de servicii profesionale, sa va lasati rasfatate de adevarati artisti in materie de coafor, manichiura, pedichiura, cosmetica si barber shop. Nayade Secrets Style este locul de unde, de fiecare data, veti pleca stralucind si veti intoarce priviri. Pentru ca dorim sa ne ridicam la inaltimea asteptarilor clientilor, folosim produse cosmetice de top, iar echipa noastra se perfectioneaza constant prin stagii de pregatire si informare in legatura cu cele mai noi tendinte si tehnici in materie de servicii de infrumusetare.

La Nayade Secrets Style nu veti face o simpla vizita la coafor. Profesionistii realizeza cu usurinta impletituri sofisticate, coafuri de seara sau tunsori asimetrice. Oricare ar fi stilul pe care il adoptati, noi ii putem adauga un plus de originalitate si stralucire. La manichiura si pedichiura folosim produse E.mi Nails si realizam manichiura semipermanenta, constructii unghii cu gel, in diferite forme: migdala ruseasca, stileto sau balerina. Un ten tanar si radiant se intretine cu tratamentele faciale oferite de noi, iar o piele catifelata si hidratata se obtine prin epilat cu ceara Lycon.

Detalii gasisti si pe pagina www.facebook.com/nayade.ro/.

Va asteptam Nayade Secrets Style, in zona Unirii, oricand doriti sa va lasati in grija profesionistilor in infrumusetare!