Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Nelly’s Beauty Salon

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: nelly’s beauty salon, salon codite afro bucuresti

Nelly’s Beauty SalonNelly's Beauty este un salon din Bucuresti care aduce un suflu nou, diferit si unic in domeniul serviciilor de infrumusetare. Raspundem asteptarilor clientilor nostri prin calitate si profesionalism, aducand frumusetea la cel mai de sus nivel.

Nelly's Beauty Salon iti propune o schimbare de stil care sa marcheze un nou inceput. Alege o coafura unica, indrazneata si verstila si te vei face imediat remarcata. Fie ca doresti bucle clasice, cocuri lejere ori structurate sau codite afro, o tunsoare usor de intretinut, o culoare unica sau manichiura si pedichiura, te asteptam in sectorul 1!

Salonul de infrumusetare Nelly's Beauty este un mediu multicultural, serviciile noastre adresandu-se tuturor persoanelor, indiferent de rasa, clasa sau convingeri. Oricine este binevenit pentru a-si redefini stilul si a avea o experienta deosebita la un salon de top din Bucuresti.

La Nelly's Beauty esti permanent in centrul atentiei! Serviciile noastre sunt in totalitate orientate catre clienti si suntem la dispozitia acestora cu sfaturi si raspunsuri legate de stil si tratamente ale parului sau unghiilor. Suntem gata sa realizam cele mai noi tunsori sau coafuri, manichiura impecabila sau tratamente de infrumusetare. Oferta noastra speciala se refera la extensii sau coafuri cu codite afro, care va vor scoate, cu siguranta, din anonimat.

Nelly's Beauty Salon are una dintre cele mai bune echipe de stilisti din Bucuresti, care realizeaza, pe langa coafuri si tunsori clasice, codite afro in orice stil si pe diferite lungimi, cu extensii colorate, perfect integrate. Codite afro insemna libertate, non conformism si tinerete, iar la salon vom alege impreuna cu tine cea mai potrivita impletitura si cele mai vibrante culori, care sa iti puna in evidenta trasaturile si tenul si sa iti completeze stilul vestimentar. Pentru intretinere iti oferim extensii, mese, produse cosmetice si accesorii, ca tu sa arati mereu perfect. Coafura cu codite afro ofera avantajul de a arata perfect in orice moment. Produsele pot fi comandate non stop la magazinul on line sau pot fi achizitionate la salon de luni pana sambata.

Fa o schimbare care sa te scoata din anonimat programandu-te la salon in sectorul 1!

Detalii vei gasi accesand pagina de Facebook: https://www.facebook.com/Nellys-Beauty-Salon-2569109409771188/?modal=admin_todo_tour