Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Plaza Unique

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: plaza unique, salon infrumusetare plaza, coafor plaza, salon cosmetica plaza

Plaza UniqueDaca doriti sa fiti remarcate in orice imprejurare, imaginea pe care o afisati in societate trebuie sa va reprezinte, sa spuna esentialul despre voi. Pentru o schimbare care va fi remarcata, cu siguranta, pentru o experienta unica, va invitam in apropiere de bulevardul Timisoara la Plaza Unique, un salon de infrumusetare cu servicii profesionale si o echipa gata sa va consilieze si sa va ofere variante multiple de look

Plaza Unique este un salon luminos, cald si primitor, o oaza de relaxare si rasfat, care se adreseaza celor mai pretentioase cliente, oferindu-le superlativul in orice serviciu., fie ca este vorba de coafor, manichiura, pedichiura, machiaj, tratamente corporale sau cosmetica.

Salonul nostru este unul dintre cele mai apreciate din zona Plaza Mall, datorita echipei plina de enrgie pozitiva si dorinta de a multumi fiecare clienta in parte, dar si datorita produselor cosmetice de calitate si a aparatelor performante pe care le folosim in procedurile de infrumusetare mai complexe.

Mai multe detalii despre noi si activitatea pe care o desfasuram, despre promotii si preturi incredibile la coafor si cosmetica, gasiti pe padina www.facebook.com/salonplazzaunique/.

Va astepteptam in zona Plaza Mall, de pe bulevardul Timisoara!