Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 3 )Voturi: 2

Salon de infrumusetare Line Body Care

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: salon de infrumusetare line body care, salon de infrumusetare line body care bucuresti, contact salon de infrumusetare line body care, salon de infrumusetare line body care program de lucru

Salon de infrumusetare Line Body CareLipsa timpului si a energiei ne determina sa avem mai putina grija de propria persoana decat am merita. Chiar daca la o inspectie in oglinda, cu ochi obiectiv, nu ne-am da nota maxima, simplul gand de a merge la sala de sport dupa o istovitoare zi de munca, ne face sa fim mai indulgenti in legatura cu imaginea noastra.

Totusi, la inceput de primavara, anticipand anoptimpul vacantelor, am dori sa renastem si noi odata cu nataura, sa reintinerim. Daca nu va dati in vant dupa miscare si doriti rezultate rapide, usor de remarcat si de durata, va asteptam pe strada Buzesti, la Salonul de infrumusetare Line Body Care. Unele probleme legate de aspectul si fermitatea pielii pot fi remediate doar cu ajutorul procedurilor de remodelare corporala, bazate pe cele mai performante tehnologii. Salonul Line Body Care are dotarile corespunzatoare si o echipa profesionista de esteticieni si specialisti in nutritie, ale caror eforturi conjugate va vor reda tonusul si silueta dorita.

Serviciile de infrumusetare de care puteti beneficia sunt urmatoarele: tratament facial STFlash, liposuctie virtuala, electrostimulare, epilare definitiva, lipo-laser, impachetari, masaj, vacuum, endermologie LPG Cellu M 6, presoterapie si nutritie personalizata. Indiferent ce va nemultumeste in legatura cu silueta sau fermitatea pielii, avem pachetul potrivit pentru dumneavoastra.

Va invitam la Salonul de infrumusetare Line Body Care, pe strada Buzesti, unde reusim sa sfidam trecerea timpului si sa aratam ca frumusetea nu are varsta!