Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Salon Faimos

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: salon faimos, salon faimos bucuresti, contact salon faimos, salon faimos program de lucru

Salon FaimosFrumusetea este echilibrul intre starea de spirit si modul in care ne infatisam lumii. Una o determina pe cealalta, iar cand echilibrul este perturbat de la exterior, va asteptam la Salon Faimos, in inima Capitalei, aproape de Calea Victoriei si Calea Stirbei Voda, locul unde lucram in detaliu pentru a va oferi o imagine pe masura interiorului, prin servicii de infrumusetare profesionale.

Salon Faimos imbina armonios confortul si eleganta. Prin stilul mobilierului si minimalismul cromatic, am urmarit sa cream un cadru pe masura priceperii echipei noastre. Clientii sunt in centrul atentiei si fiecare actiune pe care o intreprindem are ca scop multumirea acestora. De aceea, investim permanent in perfectionarea noastra, in produse cosmetice de calitate, in aparatura performanta pentru salon si gandim diferite programe si promotii pentru a recompensa pe cei care ne rasplatesc munca cu fidelitate.

Unele dintre cele mai apreciate servicii de coafor si frizerie din zona Calea Victoriei sunt cele pe care stilistii de la Salon Faimos vi le ofera. Pregatirea practica temeinica si simtul estetic deosebit ii fac atat de apreciati. Calitatea se extinde si la celelalte servicii de infrumusetare: manichiura, pedichiura, cosmetica, machiaj profesional, masaj sau solar. Va oferim garantia satisfactiei depline. pentru fiecare dintre serviciile noastre si promitem rezultate remarcabile.

Va asteptam pentru o sesiune de transformare radicala, la cel mai cunoscut salon din apropiere de Calea Stirbei Voda, Salon Faimos!