Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 2 )Voturi: 2

Charlene Centru de Infrumusetare

Adresa:

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: unghii cu gel sector 2, salon de infrumusetare obor, salon charlene obor

Charlene Centru de Infrumusetare

Charlene Centru de Infrumusetare, un salon dedicat si in slujba FEMEII… FRUMUSETII. Acest salon de infrumusetare, salon de coafura, manichiura si pedichiura il gasiti in zona Obor.

Salonul de infrumusetare Charlene, este un loc unde poti uita de toate, cu profesionisti atenti la nevoile clientilor, de unde acestia pleaca mai linistiti, fericiti dupa un serviciu de calitate.

Sa mai vorbim si despre preturi?... Sunt cu siguranta mai mici decat ale competitorilor din zona, iar calitatea executiei si materialele folosite cu siguranta mai bune.

Salonul Charlene Obor este un loc unde se exploreaza si se evidentiaza , partea frumoasa din tine, un loc de relaxare si socializare.

Salonul de coafura Obor iti asigura o schimbare de look completa, iar specialistii nostri in cosmetica iti asigura un aspect nou pentru o ocazie speciala si deosebita. Salonul este pregatit sa faca fata tuturor provocarilor in domeniul frumusetii, cu scopul de a oferi servicii de infrumusetare complete si profesionale, cunoscand tendintele stabilite de cei mai buni designeri de pe mapamond, adaptindu-ne la stilul si caracterul clientului.

Manichiura/Pedichiura, alt loc de rasfat la Charlene Centru de Infrumusetare unde ti se ofera cele mai noi tendite in materie, folosindu-se procedee necesare intretinerii unchiilor, aplicandu-se gel pentru unghii.

Echipa noastra se compune numai din specialisti profesionisti in materie de coafura, cosmetica, manechiura si pedichiura, persoane carora le face placere sa-si desavarseasca meseria.

In Salonul de infrumusetare Charlene zona Obor se garanteaza reenergizarea, infrumusetarea intr-un spatiu intim, in care va veti simti ca la dumneavoastra acasa, sa va bucurati de o atmosfera degajata si relaxanta.

Charlene va asteapta in Soseaua Colentina nr.3A ( langa Mega Image vis-a-vis de magazinul Bucur Obor)

Program:

Luni-Vineri : 8.00-20.00
Sambata : 8.00-17.00
Duminica : Inchis


SALON CHARLENE=PASIUNE PENTRU FRUMOS.