Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 9

Line Body Care

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: salon infrumusetare unirii, tratamente corporale preturi mici

Line Body Care este un salon de infrumusetare situat in zona ultracentrala a Bucurestiului, in apropiere de Unirii, care va ofera o gama larga de oferte si servicii incepand de la epilare definitiva pentru piele bronzata, pana la tratamente corporale la preturi mici, realizate de specialisti in domeniu.

Va oferim urmatoarele servicii:

- Liposuctie virtuala
- Electrostimulare
- Epilare definitive
- Facial
- Impachetari
- Lipo-laser
- Masaj
- Vacuum

Salonul de infrumusetare Line Body Care va prezinta o noua tehnologie pe baza de lumina intens pulsata: Squar Train Flash (STFlash), un dispozitiv conceput si produs in laboratoarele Dermeo, care ofera un tratament precis, rapid, eficient si confortabil, rezultatele procedurii de epilare fiind net vizibile chiar dupa prima sedinta.

Line Body Care cumuleaza toate asteptarile dumneavoastra, oferindu-va momente de relaxare si improspatare. Lasati profesionistii nostri sa se ocupe de ceea ce va doriti, iar dumneavoastra bucurati-va de momente de rasfat.

Va invitam intr-un ambient exclusivist, special creat pentru a satisface chiar si cele mai pretentioase gusturi. Salonul nostru este o oaza de liniste, iar design-ul interior va va rasfata privirea!

Va asteptam!