Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Salon Profesional Look

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: salon profesional look, salon profesional look bucuresti, contact salon profesional look, salon profesional look program de lucru

Salon Profesional LookVa invitam in cartierul Militari, zona Lujerului la un salon profesional, Look Salon, unde o echipa experimentata de stilisti reinventeaza permanent conceptul de infrumusetare si va asteapta pentru a va rasfata si a va reimprospata imaginea.

Salon Profesional Look se remarca prin calitatea la orice capitol: amenajarea interioare, dotarile, produsele cosmetice si, cel mai important, personalul. Tinem la renumele nostru si de aceea ne asiguram ca fiecare clienta sau client peleaca de la noi cu zambetul pe buze.

Suntem extrem de atenti la detalii si receptivi. Orice imagine aveti in minte, noi o materializam in tunsoarea si coafura potrivita si o desavarsim cu ajutorul unei manichiuri impecabile si a unui make-up profesional. Cabinetul de cosmetica va asteapta cu tratamente faciale de reintinerire, pensat, epilat sau vopsit gene si sprancene. Salonul are si servicii de frizerie.

La Salon Profesional Look din zona Lujerului, sectorul 6, realizam coafuri si make-up pentru ocazii speciale, deci orice mireasa care doreste sa straluceasca este invitata sa se lase pe mana specialistilor nostri.

Fie ca agreati stilul clasic sau pe cel modern si orice exigente aveti echipa noastra este pregatita sa va incante cu priceperea si profesionalismul, intr-o ambianta calda si relaxanta.

Va asteptam cu drag!