Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Zadda Studio

Adresa:

Sector: Sector 5

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: zadda studio, zadda studio bucuresti, contact zadda studio, zadda studio program de lucru

Zadda Studio


Pachetul1: Ne pregatim de vacanta ! Mani Pedi +Masaj anticelulitic /relaxare 99lei.


Pachetul 2: Oferta Verii !(Cadou pedi clasica + masaj reflexogen ) .La 3 Sedinte de manichiuri semipermanente +3 sedinte masaji relaxare 30 de min .Pret 255 lei

Ofertele sunt valabile in perioada: 26.06.2017-31.08.2017

Mainile noastre ne reprezinta, cu ele exprimam emotii si sentimente, cu ele legam prietenii printr-o strangere ferma, admonestam, mangaiem, aratam, invatam. Mainile noastre se afla permanent in atentia celorlalti, de aceea manichiura impecabila ii lasa pe ceilalti sa inteleaga ca ne respectam si ii respectam.

Ingrijirea mainilor adusa la rang de arta presupune pasiune si practica indelungata. Daca doriti sa beneficiati de serviciile unor profesionisti desavarsiti, va invitam in zona Liberty Mall din sectorul 5, la Zadda Studio, unde va asteapta o echipa de tehnicieni pregatiti, la curent cu cele mai noi tendinte si metode de realizare a manichiurii si pedichiurii perfecte.

Unghiile impecabile sunt specialitatea Zadda Studio. Fie ca va doriti o manichiura clasica, mai conservatoare, fie ca sunteti adepta stilului indraznet si doriti o lucrare de impact prin aplicare de unghii false cu gel si acril si decorarea lor in stil original sau cu elemente discrete de estetica fina, la salonul nostru asteptarile va vor fi depasite.

Va stam la dispozitie si cu servicii de spa, atat pentru manichiura, cat si pentru pedichiura. Tratamentele si produsele cosmetice pe care le utilizam pentru ingrijire si intretinere, lacurile si ojele profesionale si tehnica desavarsita a manichiuristelor, care au grija sa nu agreseze in niciun fel unghia naturala, sunt garantia calitatii serviciilor.

Va asteptam pentru a va relaxa si a oferi mainilor si picioarelor un ragaz binemeritat la Zadda Studio din sectorul 5, in zona Liberty Mall, acolo unde se afla cei mai buni specialisti in manichiura si pedichiura!

Ne putei vizita si pe facebook, la adresa: www.facebook.com/Zadda-Studio-1393756660684181/.