Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
CanapeleCanapele. Totul despre canapele. Aici gasiti diferite tipuri de canapele, magazine care comercializeaza canapele, preturi si informatii utile.https://www.bucuresti365.roCanapele

Canapele

Setul canapea-fotolii reprezinta o prezenta obligatorie in living, pentru o locuinta moderna. Canapelele creaza o atmosfera de confort si relaxare, indiferent daca sunt fabricate din material textile( stofa, tapiterie) sau piele( canapele elegante si foarte rezistente).

In alegerea unei canapele potrivite, trebuie sa tineti cont de mai multi factori, pentru ca aceasta importanta piesa de mobilier sa fie perfect integrata in designul livingului dumneavoastra.

canapele extensibile

Pentru un spatiu generos in living, puteti alege o canapea de trei locuri, extensibila. Ea va va permite un confort pe timpul zilei, iar noaptea se poate extinde, devenind un pat comod pentru membrii familiei. Chiar si intr-o garnsoniera, unde spatiul este limitat, se poate alege o canapea care se extinde, in locul patului clasic. Culorile vii sau dimpotriva, sobre, fac din canapea piesa de rezistenta a camerei de zi, unde va puteti petrece timpul in mod relaxant.
Canapelele de doua locuri sunt potrivite pentru o familie mai mica, sau un cuplu, oferind intimitate si design cu o nota personala casei dumneavoastra.

CANAPELE clic-clac

Canapelele clic-clac au un mecanism metalic ce le permite ca printr-o simpla miscare sa se extinda, devenind o suprafata plana, asemeni unui pat confortabil. O astfel de canapea are mecanismul suficient de rezistent pentru a fi pliata si depliata de foarte multe ori, fiind o alegere potrivita pentru un spatiu mic, unde instalarea unui pat ocupa foarte mult loc. Camerele de tineret care permit mobilarea cu o canapea clic-clac , sunt moderne si sunt preferate de adolescenti.

CANAPELE - recomandari

Atunci cand alegeti canapeaua, tineti cont de amplasare. In functie de spatiul ales, puteti sa cumparati o canapea in culori vii, care sa invioreze spatiul. O zona larga permite o canapea mai sobra, de dimensiuni mari. Materialele din care sunt confectionate canapelele sunt variate. Stofa, bumbac, materiale naturale, toate sunt alegeri potrivite. Pentru o atmosfera stilata si elegant, intotdeauna alegeti canapeaua de piele. Pretul ridicat este justificat de calitatea superioara si de fiabilitate. O canapea confectionata din piele naturala va va oferi confort si suplete pentru o perioada mare de timp.

CANAPELE - preturi

Preturile canapelelor pornesc de  la 1000 ron pentru canapele simple,  pana la 6500 ron, pentru canapele elegante din piele fina. Preturile au caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru canapeaua  aleasa, va rugam sa contactati magazinele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza canapele

Canapele :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Canapele
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: