Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
FotoliiFotolii. Aflatia aici sfaturi pentru alegerea fotoliilor, preturi si informatii utile despre fotolii.https://www.bucuresti365.roFotolii

Fotolii

 

 

Cele mai placute momente le poti savura stand in fotoliu, in timp ce citesti o carte sau urmaresti programul tv preferat. De aceea un fotoliu comod si confortabil este foarte important. Relaxarea si starea de bine pe care o ofera un fotoliu bine ales va duce la o atmosfera calda si placuta a intregii case. Bugetul alocat acestui confort trebuie sa va permita un obiect de mobilier de calitate superioara. 

 •   

fotolii extensibile

Fotoliile extensibile au un aspect placut si ofera incaperii un sentiment de liniste si caldura. Daca il intindeti la orizontala, devine un loc preferat pentru relaxare la televizor sau chiar pentru odihna. Structura rezistenta si designul inspirat vor face din acest tip de fotoliu o oaza de tihna in interiorul casei dumneavoastra. Daca aveti musafiri, un fotoliu extensibil se transforma imediat intr-un pat comod, in care oaspetii dumneavoastra se pot odihni ca si intr-un pat veritabil.

varietati de fotolii


In afara de fotoliile extensibile, putem alege fotolii puf, care sunt ingenios create pentru a oferi confort si calitate, dar totodata sunt practice si se pot instala oriunde. Le puteti schimba locul, le puteti transforma intr-o amprenta personala a locuintei dumneavoastra. Si copii indragesc sa foloseasca un astfel de fotoliu, conceput de forma unei mingi, de exemplu. Materialele pot fi variate, de la stofa si tapiterie, pana la piele de calitate superioara.
Fotoliile din ratan sunt o varietate indragita de fotolii, intilnite adeseori pe terase, holuri, locuri placute de relaxare. Ele pot fi simple si comode, pentru un interior rustic, sau fotolii elegante pentru un decor rafinat. De obicei fotoliile de ratan au forme rotunjite si sunt asortate cu perne moi .

Fotoliile rabatabile, cu  mecanism care permite extinderea lor, au devenit din ce in ce mai iubite de catre clientii magazinelor de mobila. Lemnul folosit pentru structura este de obicei din esente de fag, nuc, in culori calde, iar materialele se imbina armonios, fie ca vorbim de stofa , piele sau tapiterie. Partea inferioara se poate intinde,pentru relaxarea picioarelor, dupa o zi obositoare.
Fotoliile din piele naturala sunt intotdeauna o investitie importanta, care se amortizeaza in timp. Elegante si rezistente, confera un aer luxos oricarei incaperi, de aceea sunt preferate pentru living.

 

fotolii – recomandari


Pentru designul unei locuinte, este important sa alegem mobila potrivita. Fotoliile trebuie sa se incadreze in spatiul de locuit, sa ofera confort si relaxare. De aceea , trebuie sa optati pentru materiale rezistente si de calitate superioara, atunci cand alegeti fotoliile.

fotolii – preturi

Preturile fotoliilor merg de la 600 ron pentru fotolii simple,  pana la 3300 ron, pentru fotolii elegante din piele fina. Preturile au caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru fotoliile  alese, va rugam sa contactati magazinele de mai jos. 

 

 

   


  Daca v-a placut sustineti-ne pe:

  Aici gasiti magazine care comercializeaza fotolii

  Fotolii :
  Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Fotolii
  Scrie comentariu:

  Subiecte din categorie: