Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Mobila dormitorModbila dormitor. Aflati toate informatiile legate de mobila dormitor, magazine care comercializeaza mobila pentru dormitor, preturi si informatii utile.https://www.bucuresti365.roMobila dormitor

Mobila dormitor

Dormitorul este un loc in fiecare casa, in care puteți uita de toate grijile și problemele, savurand odihna in  taramul senin al viselor. Este cunoscut faptul că interiorul casei si modul in care este amenajata casa  va afecteaza  starea generala de spirit, mai ales cea din dormitor. 

Pornind de la piese de mobilier, corpuri de  iluminat, toate trebuie incadrate  intr-un ansamblu perfect armonios, care va oferi mult liniste si tihna la sfarsitul zilei.

mobila dormitor din lemn masiv

Dormitorul este o oaza de liniste, unde va puteti izola de restul lumii. Alegerea culorilor, a formelor si a decoratiunilor, corpurilor de iluminat, trebuie sa creeze acea stare de relaxare perfecta, mai ales in dormitor. In acest scop, alegerea ideala este lemnul. Un material viu, care confera caldura oricarei incaperi , creand o senzatie de intimitate spatiului in care se afla. Ce e mai frumos ca un dormitor calduros? Atunci cand ne gandim la mobila de dormitor, alegem lemnul masiv. Cu el nu putem da gres, calitatea si bunul gust sunt excelente. Investitia intr-un mobilier de buna calitatre se amortizeaza odata cu trecerea anilor. Lemnul ales este de obicei fag, combinat cu alte materiale. O gama larga de finisaje ofera acestui produs unicitate si durabilitate, pentru un mobilier elegant. Farmecul dormitorului este dat in primul rand de mobila aleasa, de aceea este important sa facem o alegere inspirata pentru mobila de dormitor.
 

mobila dormitor din mdf

MDF(din engleza: medium density fibreboard) este un material adeseori folosit in industria mobilei, mai bun calitativ ca PAL-ul. Se obtine din busteni dar si din resturi decojite si extrudate. Din acest material se obtin piese de mobilier de calitate, iar oamenii aleg acest tip de mobila pentru dormitor,tocmai pentru a oferi lux si calitate acestui spatiu intim.
Mobila realizata din MDF pentru dormitoare cuprinde de obicei patul matrimonial, doua noptiere, o comoda si un sifonier sau dressing pentru haine. Utilizarea spatiului din dormitor trebuie sa fie maxima, iar obiectele alese cu grija pentru detalii.

mobila dormitor - recomandari

Clientii care aleg mobila dormitorului, indiferent de tipul de lemn ales, cauta sa personalizeze acest spatiu, iar stilul modern este deseori o alegere inspirata. Detalii simple, linii elegante, iata o reteta de succes pentru un dormitor mobilat potrivi personalitatii si gustului fiecaruia.
Magazinele de specialitate care comercializeaza mobila sunt gata sa va ajute cu sfaturi profesioniste pentru alegerea dormitorului portivit. Modele variate si forme speciale sunt la indemana dumneavoastra pentru a transforma dormitorul personal intr-o oaza de liniste si confort.

mobila dormitor - preturi

Preturile mobilei pentru dormitor variaza intre 1200 lei si 4500 lei, in functie de modelul si configuratia aleasa. Daca doriti pretul exact pentru mobila dormitor, va rugam sa contactati magazinele de mai jos.
 

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza mobila dormitor

Mobila dormitor :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Mobila dormitor
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: