Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
DulapuriDulapuri. Toate informatiile despre dulapuri, unde gasim dulapuri, preturi si idei.https://www.bucuresti365.roDulapuri

Dulapuri

Iata un obiect util, fara de care nici o locuinta nu poate exista: dulapul. O piesa de mobilier cu rol de depozitare, dar si o alegere de design care va poate transforma interiorul casei intr-un spatiu elegant si rafinat. Majoritatea locuintelor au cel putin un dulap, fiind nelipsit din case, apartament si garsoniere.

cum alegem dulapul?

Alegerea dulapului trebuie facuta in functie de mai multi factori. Depinde de numarul persoanelor si de cantitatea de haine pe care trebuie s-o contina. Iar dulapul avand dimensiuni mari, trebuie incadrat in mod armonios in cadrul pieselor de mobilier ale camerei. Un dulap potrivit cu scopul ales, va gazdui obiectele de imbracaminte si alte maruntisuri, asa ca trebuie sa fie suficient de incapator. Pentru a pastra ordinea, sertarele si spatiile de depozitare trebuie sa fie repartizate corespunzator in dulap.
Dimensiunea dulapului va impune amplasarea sa in dormitor sau chiar in camera de zi. Important este sa fie la indemana si sa va ajute in depozitarea lucrurilor dumneavoastra.
Materialele din care pot fi confectionate dulapuri sunt : PAL, MDF sau chair lemn masiv. Cele din PAL sunt mai usoare si modern, le puteti gasi intr-o varietate mare de esente lemnoase si culori. Mobila din lemn masiv va ofera dulapuri mai grele, dar rezistente si de buna calitate, o adevarata investitie pentru un interior rafinat.

 DULAPUri- recomandari

Atunci cand va alegeti dulapul, tineti cont de cantitatea de imbracaminte pe care doriti sa o depozitati. Exista dulapuri care va pot cuprinde intreaga garderoba, sau optati pentru mai mult de un dulap. Chiar si pantofii dumneavoastra pot avea locul lor intr-un dulap special, situat de obicei in hol sau dependinte. Aspectul exterior al dulapului trebuie sa se incadreze in camera. Optati pentru nuante calde, mai luminoase, daca aveti dulapul in camera de zi, si nuante inchise pentru dormitor, de exemplu.
Magazinele specializate va pun la dispozitie o gama larga de dulapuri. Gasiti dulapuri cu 2 sau 3 usi, care se deschid in exterior sau au usi glisante, depinde de dumneavoastra ce fel de dulap preferati.

Organizarea eficienta a interiorului dulapului va faciliteaza pastrarea ordinii, astfel toate obiectele de care aveti nevoie va vor fi la indemana. Dulapul poate avea orice stil : clasic, modern sau avangardist, dar ramane o piesa de mobilier indispensabila oricarei case.

dulapuri - preturi

Preturile dulapurilor  merg de la 250 ron pentru dulapurile simple, pana la 3500 ron, pentru dulapuri sau garderobe complete, de mari dimensiuni.  Preturile au caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru dulapurile   alese, va rugam sa contactati magazinele de mai jos. 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza dulapuri

Dulapuri :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Dulapuri
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: