Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
DressinguriDressinguri. Aici aveti toate informatiile despre dressinguri, dimensiuni, variante, magazine care comercializeaza dressinguri, preturi.https://www.bucuresti365.roDressinguri

Dressinguri

Sifonierul tau a devenit neincapator? Gandeste-te la un model tip dressing, care iti va oferi mai mult spatiu si iti va permite sa aranjezi hainele mai ergonomic. Noile modele de pe piata, prevazute cu usi culisante, au mai multe bare pentru umerase decat sifonierele pe stil vechi, ceea ce te va ajuta sa-ti pastrezi hainele mai ordonate si intr-o mai buna stare. 

De asemenea, aceste voluminoase piese de mobilier sunt, in general, mai inalte, ceea ce inseamna ca dispun de mai multe rafturi, asa ca vei scapa si de cosmarul cutiilor si sacilor cu haine de deasupra sifonierului.

cum alegem dressingul?

Cele mai uzuale dressinguri sunt cele cu usi glisante. Aspectul compact dat de usile care acopera intreaga suprafata a dressingului. Se pot realiza usi glisante din sticla, din material compozit, PDF. Poti alege un model pe fata dressingului, care sa se potriveasca cu aspectul camerei. De multe ri, datorita spatiului redus al unui apartament, dressingul nu are camera sa separata. Il poti amplasa in dormitor, iar o idee des folosita este oglinda aplicata pe usile dressingului. Rolul practic se imbina cu esteticul, iar rezultatul va fi spectaculos. O piesa de mobilier deosebita, de mari dimensiuni, care se incadreaza in designul camerei !

 DRESSINGUri - recomandari

Inainte de a alege modelul dorit, trebuie sa masurati exact spatiul in care va fi amplasat dressingul. Avand in vedere ca este o piesa de  mobilier mare, orice eroare in luarea dimensiunilor poate duce la dificultati de incadrare in designul camerei. Este de dorit ca masurile sa fie luate de specialisti, iar nuanta din care este fabricat dressingul sa coincida cu nuanta mobilei de dormitor, sau eventual sa fie o culoare complementara. Optati pentru materiale de buna calitate, care sa puna in valoare acest mobilier util oricarei locuinte. Il puteti realiza la comanda, de dimensiunile dorite, si puteti configura rafturile interioare dupa necesitati.

DRESSINGURI- preturi

Preturile variaza intre 1500 lei, pentru variante simple de dimensiuni mici, si 3500 lei , daca optati pentru dimensiuni generoase. Preturile au caracter informativ, pentru preturile exacte ale dressingurilor, va rugam sa contactati magazinele de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza dressinguri

Dressinguri :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Dressinguri
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: