Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Mobila la comandaMobila la comanda. Aflati informatii despre mobila la comanda, firme care executa mobilier la comanda, informatii utile, preturi.https://www.bucuresti365.roMobila la comanda

Mobila la comanda

 Mobilierul poate fi nu numai un produs  pur utilitar dar și un produs artistic, fiind considerat o formă de arta decorativa.  În acest caz valoarea acestor piese  de mobilier  realizate personalizat depășește cu mult valoarea obișnuită a unor piese de mobilier ce sunt doar funcționale. In acest scop, oamenii aleg sa realizeze mobila la comanda, pentru a integra in mod ideal mobilierul in cadrul locuintei personale.

MOBILA LA COMANDA - motivatii

Mobila la comanda este, de cele mai multe ori, de calitate superioara fata de produsele de mobilier de serie. Eexecutata dupa planul lui designer de mobilier sau chiar a unui arhitect, mobila la comanda este aleasa de persoanele care doresc sa amenajeze casa in mod armonios, respectand destinatia fiecarui spatiu. Pentru living sau dormitor, piesele de mobilier se pot incadra exact in dimensiunea camerei, ceea ce duce la imaginea unui spatiu bine valorificat. Bucatariile sunt si ele privilegiate in domeniul mobilei executate la comanda, deoarece de multe ori obiectele sanitare sau plita pe gaz au locuri fixe si in functie de ele se va proiecta mobilierul.

MOBILA LA COMANDA - pareri

Daca optati pentru mobila realizata la comanda, trebuie sa stiti ca proiectul trebuie realizat de un profesionist, un designer de mobilier, in asa fel incat masuratorile spatiului dumneavoastra sa fie corecte iar mobila sa se potriveasca exact spatiului ales. Orice greseala duce la modificarea mobilierului,si implicit la majorarea costurilor finale ale mobilei. Materialele se aleg cu grija, iar PAL-ul saul MDF-ul sunt de multe ori preferate pentru mobila la comanda. Gama coloristica poate fi extinsa, spre deosebire de mobila de serie, care nu lasa loc imaginatiei celui care cumpara mobila.
Un cost mai ridicat si o calitate superioara a mobilierului va ofera siguranta unui proiect realizat exact asa cum va doriti. Mobila de comanda este alegerea dumneavoastra ideala atunci cand doriti sa presonalizati casa cu mobilier pe care sa-l folositi multi ani de acum inainte. Mobila de serie pe care o puteti gasi in magazine , prezinta riscul sa nu se potriveasca exact spatiului din incaperi, nu are o gama atat de larga de culori si modele si nu va poate oferi accentul de personalitate pe care v-o ofera un mobilier realizat intr-un atelier specializat, la comanda dumneavoastra.  Unicitatea nu este doar un capriciu, ci o modalitate de a mari fiabilitatea si confortul casei dumneavoastr prin mobila special creata pentru fiecare camera. Casa va avea un aspect unitar, un design modern sau clasic, dupa dorinta dumneavoastra.

MOBILA LA COMANDA- preturi

Mobila la comanda se poate achizitiona de la companii specializate. In functie de configuratia aleasa, mobilierul la comanda poate avea preturi intre 1200 lei si 4500 lei. Daca doriti pretul exact pentru mobila la comanda, va rugam sa contactati magazinele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza mobila la comanda

Mobila la comanda :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Mobila la comanda
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: