Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Patuturi bebelusiPatuturi bebelusi.Aici gasiti o gama variata de patuturi pentru bebelusi, recomandari si sfaturi utile,informatii si preturi.https://www.bucuresti365.roPatuturi bebelusi

Patuturi bebelusi

Toti membrii familiei au fiecare, patul sau. Bebelusii trebuie sa beneficieze, si ei, de un patut potrivit varstei si marimii lor, inca din primele zile de viata, din momentul in care ajung acasa de la maternitate.

cum alegem un patut pentru bebelus?

Pentru noul membru al familiei dumneavoastra, patutul este locul principal, in care isi va petrece cea mai mare parte a timpului, in primul sau an de viata. De aceea, alegerea patutului pentru bebelus trebuie facuta cu deosebita grija, pentru confort si spatiu. Patutul trebuie sa ofere siguranta si relaxare, in asa fel incat cel mic sa aiba un somn linistit, iar parintii sa fie siguri ca patutul este un loc lipsit de pericole pentru cel mic. Amenajarea camerei copiilor este intotdeauna o provocare. Inca din prima zi acasa, nou nascutii trebuie sa se simta confortabil in patutul pentru bebelusi, iar mobila trebuie sa aiba culori cat mai calde. Mobila pentru bebelusi trebuie adaptata dimensiunilor si nevoilor copiilor, pentru a putea ajunge usor si rapid la jucarii, iar patutul sa fie cat mai confortabil. 

patuturi pentru bebelusi - recomandari

Pentru bebelusul dumneavoastra, alegeti patutul de dimensiuni potrivite, pentru primul an de viata. Fie ca este vorba de un patut fix sau pliabil, trebuie sa fie potrivit cu celelalte obiecte de mobilier din camera bebelusului.
Patuturile pentru bebelusi sunt confectionate din materiale rezistente, pot avea structura de lemn sau metalica, iar partile care ajung in contact cu micutul locatar trebuie sa fie netede si lipsite de asperitati. Modelele sunt variate, pot avea forma unui tarc, sau patuturile pot avea grilaje detasabile. Paturile pentru bebelusi se pot deplasa in functie de necesitati, in diferite locuri ale camerei. Salteaua este o parte importanta a patutului. Trebuie aleasa din materiale de foarte buna calitate, iar lenjeria celui mic sa fie obligatoriu din fibre naturale, panza de bumbac plus cuverturi calduroase pentru iarna.

Designul atractiv al patuturilor este important , pentru ca puiul dumneavoastra sa petreaca un timp cat mai agreabil in patut. Jucarii si obiecte distractive sunt alaturate patului, de asemenea din materiale de calitate, care sa nu puna in pericol siguranta celui mic.
Anumite modele de patuturi se pot transforma ulterior, pentru a fi utilizate si de un copil mai mare , iar un pat prevazut cu sertare ofera un spatiu de depozitare foarte util pentru obiectele celui mic. Un patut de calitate , desi este o investitie pentru o perioada de timp mai scurta ca aceea alocata mobilei casei, trebuie sa fie util si placut, pentru confortul bebelusului si pentru satisfactia parintilor.

PATUTURI PENTRU BEBELUSI - preturi

Patuturile pentru bebelusi le gasiti intr-o gama variata de modele, incepand de la 150 lei pentru patuturi sau tarcuri simple, pana la 1200 lei pentru modele complexe. Preturile au caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru patutul pentru bebelusi ales, va rugam sa contactati magazinele de mai jos. 

  •  

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine de mobila care comercializeaza patuturi pentru bebelusi

Patuturi bebelusi :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Patuturi bebelusi
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: