Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
RafturiRafturi. Aici gasiti recomandari pentru folosirea rafturilor in decorul locuintei dumneavoastra, idei si sugestii, preturi si informatii utile.https://www.bucuresti365.roRafturi

Rafturi

In orice interior, rafturile sunt o solutie ideala de organizare a spatiului. Lucruri mici dar importante se pot plasa in mod ordonat pe rafturi. Rafturile pentru colt, se asorteaza usor cu mobila din incapere, pot fi plasate in spatii de obicei nefolosite si pot aduce o nota de originalitate incaperilor. 

Efectul estetic al rafturilor pe colt poate fi crescut , folosind materiale de calitate, de exemplu rafturi de lemn sau inox, cu politele tot de lemn sau de sticla. Puteti plasa obiecte utile sau decorative, indiferent de destinatie, rafturile sunt nelipsite.

rafturi - recomandari

Cand alegeti rafturile, puteti da frau liber imaginatiei si puteti combina rafturi de marimi diferite, plasate asimetric pe perete, pentru un design modern al camerei. Sau puteti alege sa plasati rafturi deasupra locului unde scrieti sau lucrati la calculator, va vor fi utile cu siguranta. Daca rafturile sunt destinate unor obiecte grele, atunci alegeti rafturi mai solide. Daca e vorba de obiecte usoare, pot fi folosite rafturi subtiri. Pot fi sau nu ornamentate, depinde de camera in care sunt plasate aceste rafturi.

Combinati mai multe randuri de rafturi pentru a obtine o compozitie dinamica, puteti sa organizati rafturile in forma dorita. Materialele alese trebuie sa fie de buna calitate, iar daca rafturile sunt din lemn, atunci trebuie asortate cu mobila camerei. Pe rafturi puteti plasa carti, mici obiecte decorative, vaze cu flori, rame cu fotografii. Aceste rafturi, desi sunt usor de montat, ofera un farmec aparte oricarui interior si sunt recomandate pentru un aspect estetic al locuintei dumneavoastra.

Nu exagerati, totusi. Prea multe rafturi sau unele inghesuite inoportun , pot avea un efect nedorit. O camera trebuie sa aiba un aspect aerisit.

RAFTURI - preturi

Rafturile au preturi variabile, de la cateva zeci de lei pentru simple rafturi metalice pana la sute de lei daca ne referim la rafturi decorative moderne. Preturile au caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru mobilierul pentru copii ales, va rugam sa contactati magazinele de mai jos. 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza rafturi

Rafturi :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Rafturi
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: