Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Mobila holMobila hol. Aici gasiti mobila pentru hol, idei de amenajare a holului, informatii utile, preturi.https://www.bucuresti365.roMobila hol

Mobila hol

Intrarea in casa este prima impresie pe care o oferim musafirilor nostri. De obicei, la intrarea in casa, este holul. Aici este cartea de vizita a casei, iar de aspectul holului va depinde intreaga locuinta. Un hol frumos mobilat, va fi o invitatie placuta pentru cei ce calca pentru prima oara pragul casei. Ordinea, amenajarea cu bun gust, vor face din hol o zona agreabila, desi de cele mai multe ori, holurile nu au suprafete generoase.

  •  

cum alegem mobilerul pentru hol ?

La intrare , vor sta hainele celor care intra in casa: paltoane, jachete, palarii, fulare etc. Un cuier este indispensabil in hol, iar modelele sunt variate, din materiale felurite. De la lemn la metal, aveti de unde alege. Puteti opta pentru cuiere clasice sau moderne, depinde de gustul dumneavoastra.
Cuierul poate ocupa un perete intreg, sau daca holul este mic, atunci alegeti  modele potrivite. Un pantofar este binevenit in hol, pentru a incaltamintea dumneavoastra sa fie pastrata in mod ordonat.
La plecare, si la sosirea in casa, va intimpina oglinda. Un hol armonios mobilat poate gazdui o oglinda de dimeniunile dorite, pentru a intregi mobilierul. Daca doriti ca spatiul holului sa fie confortabil, atunci o bancheta, ce poate gazdui si sertare, este o alegere buna. Va puteti incalta pe hol, puteti depozita umbrelele intr-o zi ploioasa, holul trebuie sa fie mereu un spatiu util.

 MOBILERUL PENTRU HOL - recomandari

Daca v-ati decis ce mobila aveti nevoie in hol, nu uitati ca in masura in care spatiul permite, puteti adauga si o zona de depozitare. Rafturi, sertare, diferite compartimente, va fac viata mai usoara si mai ordonata. Alegeti modele clasice de hol, pentru un design simplu sau puteti opta pentru un interior mai indraznet, cu modele avangardiste, pentru holul dvs. Indiferent ce alegeti, pastrati standardul calitatii ridicat, pentru a crea o impresie buna cu privire la locuinta dumneavoastra, inca de la intrare. In functie de numarul de persoane din casa, alegeti mobila potrivita si oferiti holului rolul important de incapere-gazda. Alegeti piese de mobilier de culori calde si luminoase, deoarece in mare parte din case , holul la intrare nu primeste lumina naturala.

Corpurile de iluminat din hol trebuie sa fie armonios potrivite cu mobila pentru a crea un ambient relaxant si primitor.

MOBILERUL PENTRU HOL- preturi

Mobila pentru hol are preturi incepand de la 150 lei pentru cuier si mobila de depozitare, dulapuri pentru hol incepand cu 100 ron, pana la modele complexe de 2000 lei, care cuprind mai multe piese de mobilier destinate holului. Preturile sunt informative. Daca doriti un pret exact pentru mobilierul pentru hol, adresati-va magazinelor de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza mobila pentru hol

Mobila hol :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Mobila hol
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: