Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
PaturiPaturi. Aici gasiti o larga varietate de paturi, magazine care comercializeaza paturi, informatii utile, preturi paturi.https://www.bucuresti365.roPaturi

Paturi

Patul este obiectul principal din dormitor. Acolo petrecem o treime din viata, dormind. Asa ca pentru un somn relaxant si de calitate, este foarte important sa avem un pat confortabil, construit solid, cu o saltea comoda, in care sa ne odihnim cu placere.

Achzitionarea patului trebuie facuta dupa ce stabilim criteriile dorite, designul si amplasarea lui in dormitor. Un pat comod este realizat din materiale de calitate. Structura de lemn trebuie sa fie solida iar lemnul folosit, de buna calitate. Incadrarea in spatiu este de asemenea importanta, ca si pozitia patului fata de usa sau ferestre.

PATuri din lemn masiv

Unul din materialele preferate pentru realizarea patului este lemnul masiv. O astfel de structura confera stabilitate si durabilitate. Investind intr-un pat fabricat din lemn masiv, va asigurati ca timp de ani de zile, veti avea un somn odihnitor, iar mobila va ramane la fel de frumoasa si de confortabila . Materialele folosite pentru mobila de lemn masiv sunt excelent finisate, iar dumneavoastra puteti alege dintr-o gama variata de modele si culori.

PATURI DIN pal

Materialul cel mai des folosit pentru paturi este PAL-ul. Melaminat sau nu, acest material ofera versatilitate, fiind pretabil pentru aproape orice fel de mobilier, deci si pentru paturi. Va puteti asorta patul cu restul mobilei din dormitor, puteti alege noptiere care se potrivesc decorului, in culori calde sau reci, in functie de preferintele dumneavoastra.

PATURI - recomandari

Pentru un cuplu, patul dublu, matrimonial , este cea mai populara alegere atunci cand vorbim de dormitoare. Puteti opta pentru paturi matrimoniale din lemn masiv, din PAL, sau MDF, iar gama coloristica este foarte bogata. Magazinele de mobila va ofera o varietate de modele, incepand cu cele clasice, pana la cele moderne. Pot avea tablii de lemn sau tapisate, chiar ornamentate cu piele naturala, sau modele mai avangardiste, in culori indraznete. Indiferent ce pat ati alege, trebuie sa optati pentru marimea potrivita, sa va puteti scula si culca cu usurinta, iar intre marginea patului si silueta dumneavoastra trebuie sa ramana spatiu de circa 20 cm, pentru a dormi comod. Latimea patului matrimonial trebuie sa fie confortabila pentru doua persoane.

PATURI - preturi

Preturile paturilor variaza intre 200 de lei si 3000 de lei, in functie de modelul ales. Preturile au caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru patul ales, va rugam sa contactati magazinele de mai jos. 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza paturi

Paturi :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Paturi
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: