Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Comoda TVComoda TV. Totul despre comoda TV, modele si varietati, diferite sfaturi si recomandari, magazine care comercializeaza comode tv, preturi.https://www.bucuresti365.roComoda TV

Comoda TV

Fiecare casa are cel putin un televizor, aceasta este realitatea. Chiar in epoca internetului, acest obiect este indispensabil pentru oricine. Emisiunile de divertisment preferate, actualitatile si programele de stiri, transmisiile sportive, toate ajung la noi prin intermediul televiziunii. In acest fel, televizorul a devenit un obiect indispensabil, fie ca il pozitionam in living sau in dormitor, ba chiar si in bucatarie, pentru a ne acompania la activitatile casnice de zi cu zi.

Evident, televizorul trebuie sa aiba locul sau stabilit, iar in acest scop avem nevoie de o comoda tv, pe care s-o putem amplasa in living, de exemplu. Practica dar si decorativa , comoda TV a devenit o necesitate, pentru un interior rafinat al casei noastre.

CUM ALEGEM COMODA TV?

Magazinele ofera multe modele de comode TV, de exemplu sub forma vitrinelor, care pot avea rafturi inchise sau deschise. Dimensiunile sunt diferite, in functie de televizorul dumneavoastra, de la cele mici pana la televizoare cu plasma sau LED ,care au ecrane mari si trebuie sa fie stabil pozitionate. Pentru orice tip de ecran, puteti alege comoda potrivita. De multe ori, se alatura si o combina video, DVD player  sau sistem HIFI, care necesita amplasarea pe combina TV. Acest tip de mobilier este de multe ori realizat in stil minimalist, din combinatii de otel si sticla, pentru a imbina rolul functional cu aspectul estetic.
Comodele TV pot avea incorporate si rafturi sau mici polite, pentru depozitarea telecomenzilor TV si a diferitelor ziare si reviste, mici obiecte preferate. In acest caz, alegeti un obiect de mobilier din lemn, PAL sau chiar lemn masiv, care va aduce un aer solid in living.

COMODA TV - recomandari

Daca vei alege o comoda produsa din materiale slabe calitativ sunt sanse foarte mari ca acesta sa nu reziste la utilizari zilnice  si in cateva luni de utilizari sa se desprinda sertarele, manerele, sa crape fundul sertarului, sa se dezlipeasca marginile (banda), etc. Comodele din lemn masiv sunt cele mai apreciate pentru ca rezista cel mai bine, au o durabilitate mare si aspect foarte frumos si elegant, indiferent de stilul ales. Comoda din lemn de fag, comoda din lemn de stejar, cires, nuc sau plop sunt numai cateva exemple din care poti alege cu incredere pentru a avea un produs de calitate.Avantajul comodelor din lemn este ca sunt foarte rezistente si au aspect foarte frumos, insa au dezavantajul de a avea un pret mai ridicat comparativ cu celelalte materiale.

Comodele din sticle sunt recomandate pentru living pentru ca sunt mult mai pretentioase si au mai multe elemente decorative. Geamul este utilizat ca element decorativ, in special pentru zonele unde se doreste o vizibilitate mai mare o obiectelor depozitate (pahare, fotografii, etc). Nu sunt fabricate comode din geam 100% pentru ca nu sunt foarte practice, fiind foarte fragile. Pe langa TV, comoda TV trebuie sa aiba spatiu de depozitare si pentru diferite cabluri, boxe, sisteme audio sau alte echipamente TV/ Audio.

COMODA TV - preturi

Preturile comodelor tv merg de la 250 ron pentru modele  simple,  pana la 2500 ron, pentru comode tv elegante Preturile au caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru comodele tv  alese, va rugam sa contactati magazinele de mai jos. 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti magazine care comercializeaza comode tv

Comoda TV :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Comoda TV
Scrie comentariu:

Subiecte din categorie: