Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Coafor Plaza Unique

Adresa:

Sector: Sector 6

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: coafor plaza unique

Coafor Plaza UniqueSalonul de infrumusetare Plaza Unique este un loc special si primitor, unde toate clientele si toti clientii revin cu placere. Suntem unul dintre saloanele preferate de cei care locuiesc in perimetrul Plazza Mall - bd. Timisoara din sectorul 6, deoarece surprindem prin locatie, calitatea serviciilor si personalul pregatit si amabil, pe care cei mai multi se asteapta sa le gaseasca la saloanele renumite.

Plaza Unique a decis ca toti bucurestenii, indiferent in ce sector locuiesc, merita sa beneficieze de cele mai bune metode de infrumusetare si intretinere corporala. Va invitam sa profitati din plin de profesionalismul echipei noastre si sa incercati oricare dintre servicii: coafor, frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica si remodelare corporala.

Coaforul are avantajul echipei perfecte care stie sa tunda, sa vopseasca si sa aranjeze parul ireprosabil, oricare ar fi dorinta dumneavoastra. Clasic, modern sau avangardist, la plaza Unique este realizabil. Folosim echipamente si produse de cea mai buna calitate si reusim sa pastram preturile mici. Frizeria este la dispozitia clientilor cu toata gama de servicii tuns: si stilizat parul, baraba sau mustata, barbierit si masaj capilar.

Daca aveti o zi mai mohorata, salonul de infrumusetare Plaza Unique este antidotul, schimbarea de imagine, ieftin si in timp record, va va schimba si starea de spirit.

Va asteptam pe facebook la: www.facebook.com/salonplazzaunique/ si la salon, cel mai bun si mai primitor din sectorul 6!