Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj AnticeluliticMasaj Anticelulitic. Aflati totul despre masajul anticelulitic. Preturi, pareri, tratamente si saloane unde puteti beneficia de masajul anticelulitic.https://www.bucuresti365.roMasaj Anticelulitic

Masaj Anticelulitic

Celulita poate aparea atat in cazul persoanelor slabe, cat si in cazul persoanelor cu exces ponderal. In cazul acestora din urma, celulita este mult mai vizibila. Una dintre cele mai bune metode de a elimina celulita este masajul anticelulitic. Acest tip de masaj are un efect benefic asupra corpului, atunci cand este vorba de accelerarea circulatiei sangelui si de strangerea pielii.

 

  •  
  •  

Cu ajutorul masajului anticelulitic, corpul se redefineste, iar, din punct de vedere al vizibilitatii, picioarele par mai lungi.

Masajul anticelulitic – experiente

Masajul anticelulitic reprezinta metoda cea mai naturala pentru eliberarea corpului de toxine. Exista mai multe tehnici de masaj, dar acestea se aplica in functie de tipul celulitei fiecarui om.

Tehnica cea mai utilizata este masajul manual anticelulitic. Totusi, in ziua de azi sunt cunoscute si masajul anticelulitic cu vacuum, tratamentul cu ultrasunete, masajul LPG, precum si alte tehnici, cum ar fi masajul anticelulitic cu limfodrenaj.
Exceptand picioarele, o alta zona in care celulita isi face aparitia este stomacul.
In mod normal, masajul dureaza intre 30 si 40 minute. Pentru a obtine rezultate pozitive, este obligatorie o serie de 10 masaje consecutive. Apoi, timp de o luna, se face o pauza, pentru a decide daca sunt necesare alte sedinte suplimentare.

Ca rezultatele sa fie eficiente si sa dureze cat mai mult, atat in timpul tratamentului, cat si dupa aceea, trebuie respectate regulile stabilite cu maseurul. De asemenea, pe timpul zilei, este esential consumul lichidelor (2l de apa, ceai fara zahar sau suc de casa). Totodata, trebuie evitat excesul de sare. La acestea adaugam si exercitiile pe care vi le sugereaza maseurul vostru si plimbarile scurte, care sunt activitati exceptionale pentru un efect cat mai bun al tratamentului.

In timpul masajelor anticelulitice, nu sunt necesare dietele. Dimineata trebuie sa consumati carbohidrati, iar in restul zilei, produse proteice.
Pe langa masaj, se recomanda si produsele cosmetice care se folosesc in lupta impotriva celulitei. Unele dintre ele sunt: gelul anticelulitic, gelul peeling de dus si serumul anticelulitic.

Acest tip de masaj nu se recomanda femeilor insarcinate si persoanelor cu vene varicoase sau cu vase capilare.


Masajul anticelulitic – preturi

Pretul masajului anticelulitic variaza de la 30 pana la 70 lei per sedinta. Pentru un set intreg de 10 masaje, in medie, trebuie platit intre 250 si 320 lei.


*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
 

  •  

Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti unul dintre saloanele unde puteti beneficia de masajul anticelulitic

Masaj Anticelulitic :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj Anticelulitic