Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj ShiatsuMasaj Shiatsu. Aflati toate informatiile legate de masajul Shiatsu, saloane care ofera acest tip de masaj, preturi si opinii legate de masajul Shiatsu.https://www.bucuresti365.roMasaj Shiatsu

Masaj Shiatsu

Daca suntem sanatosi, energia curge in corpul nostru prin meridiane, unind toate organele, tesuturile si functiile. Organismul devine slab din cauza modului de viata nesanatos, a stresului sau a ranilor, energia nemafiind capabila sa curga fara interferente. In unele locuri, energia  este mai slaba si blocata, in timp ce in alte locuri curge fara control. Atunci, organismul devine bolnav, pentru ca apar unele neplaceri, probleme si dureri.

Astazi, majoritatea oamenilor apartine populatiei ”semisanatoase”. Starea de sanatate a acestor oameni nu este total inrautatita, dar este urmarita de o sumedenie de probleme, care nu sunt atat de dezvoltate si de intense pentru aparitia bolilor mai serioase, dar exista.
Daca aveti probleme cu diferitele tipuri de alergie, raceala, insomnie, diaree, stari depresive, izbucniri nervoase sau de teama, aveti diferite sindroame si stari de rigiditate ale corpului, masajul Shiatsu este raspunsul potrivit pentru voi, el putand vindeca toate problemele mentionate anterior.

 

MASAJ shiatsu- pareri

Masajul Shiatsu este cunoscut ca un masaj traditional energetic. Unii spun ca mai mult este vorba de un tratament pentru sanatate, decat de un masaj.
In esenta, Shiatsu inseamna exercitarea de presiune cu degetul. Totusi, manevrele acestui masaj contin si presiune exercitata cu palmele sau cu cotul, pe punctele de acupresura. Metoda se bazeaza pe doua postulate. Baza o reprezinta faptul ca toate organele noastre si sistemele organice sunt eficiente, datorita potentialului energetic. Energia curge prin sistemul meridianelor care sunt in total 14, din care 12 sunt pare si 2 impare.
Denumirile lor sunt legate de organele interne - meridianul colonului, inimii, plamanilor, rinichilor, pancreasului, ficatului si splinei. Exista si meridiane care nu au de-a face cu organele. Unul este legat de energia stomacului, diafragmei si pieptului.
Efectele de baza ale masajului Shiatsu sunt stimularea energiei de viata si eliberarea ei. Armonizarea energiei de viata si echilibrarea functionarii organelor interne reprezinta beneficiile acestui masaj.
Acest tratament se aplica fie in scopurile preventive, fie ca o metoda terapeutica, foarte buna la eliminarea diferitelor probleme. Se foloseste in centrele SPA, wellness centre si in centrele de sanatate oficiale.
Masajul incepe prin lucrul cu talpa piciorului, apoi se inainteaza catre gambe, pulpe, fese etc. Dupa aceea se trece la umeri, brate si palme, actionandu-se si asupra degetelor.
Tratamentul incepe cu exercitiile usoare de incalzire a muschilor. Se fac doar atat cat starea corpului permite. Niciodata nu se exagereaza.
Dupa o buna pregatire si dupa stabilirea metodei de tratament, terapeutul incepe cu stimularea de presopunctura, urmarind punctele de presopunctura pe meridianele energetice. In acest mod se elibereaza fluxul energiei in organele interne, urmarind fiecare meridian separat.
In stilul de viata modern, plin de stres si de tensiune, masajul celui mai lung meridian, vezica urinara, ajuta la eliberarea tensiunii zilnice. Pe langa stimularea punctelor, se elibereaza fluxul energetic in plamani, apoi, coborand, se stimuleaza si stomacul, duodenul, rinichii si intestinul subtire.
Masajul mainilor este foarte important in tratamentul Shiatsu. Stimuland punctele din zona mainilor, se stimuleaza inima si tesuturile cardiace, dar si colonul si intestinul subtire.
O buna stimulare de presopunctura, va permite o detoxifiere mai buna. Dupa acest masaj, veti simti nevoia de golirea vezicii urinare, acesta fiind un semn important pentru demonstrarea succesului acestui masaj.
Se recomanda o cana de ceai dupa masaj, caci si corpul si mintea se relaxeaza total in acest mod.
Masajul Shiatsu nu se recomanda persoanelor care au febra, infectii, persoanelor cu arsuri, femeilor care se afla la menstruatie, persoanelor care au tulburari de coagulare a sangelui, inflamatii ale venelor sau ale cailor limfatice. De asemenea, nici persoanele cu boli maligne, diabeticii sau bolnavii de inima nu au voie sa aleaga acest tip de masaj. Terapeutul trebuie sa fie bine informat despre starea voastra de sanatate.
Masajul dureaza 50, 60, 90 de minute sau mai mult, depinde de oferta salonului.

             MASAJ shiatsu-preturi

Pretul masajului, care dureaza 60 de minute, porneste de la 90 de lei. Pentru masajul Shiatsu, de regula, se plateste intre 70 de lei si 130 de lei.
Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane care va ofera servicii de masaj Shiatsu

Masaj Shiatsu :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj Shiatsu