Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj gravideMasaj gravide. Aflati toate informatii legate de masajul pentru gravide, saloane care ofera servicii de masaj pentru gravide, preturi si alte date utile.https://www.bucuresti365.roMasaj gravide

Masaj gravide

Masajul poate fi foarte folositor gravidelor, avand in vedere ca in timpul sarcinii corpul unei femei sufera modificari drastice, tot mai greu de suportat, odata cu avansarea sarcinii. Durerile de spate, edemele, starile de stres si de iritabilitate pot fi inlaturate in acest mod.

Miscarile line au importante beneficii, atat pentru gravida, cat si pentru bebelus. Atingerea este importanta pentru starea fizica si emotionala a mamicii, corpul reactionand pozitiv la aceste schimbari prin care trece femeia. Masajul pentru gravide reprezinta o atentie speciala pentru femeia insarcinata, care, la randul ei, ii dedica o mare atentie bebelusului

                 MASAJ pentru gravide- pareri

Masajul pentru gravide reprezinta un tratament special, adaptat necesitatilor individuale. Se poate face pe parcursul intregii perioade de sarcina. O atentie deosebita se acorda partilor corpului afectate cel mai mult de durere: spatele si picioarele.
Cu ajutorul lotiunilor si uleiurilor, terapeutul maseaza cu miscari lungi si line. Acest tip de masaj relaxeaza organismul si este recomandat gravidelor care nu au complicatii serioase in timpul sarcinii.
Femeia insarcinata nu trebuie sa simta niciun fel de durere si este foarte importanta pozitia ei in timpul masajului. Trebuie sa fie dreapta, iar miscarile terapeutului trebuie sa corespunda cu sensibilitatea gravidei.

Masajul se efectueaza in mai multe etape, daca gravida este asezata pe lateral. El trebuie sa cuprinda intreaga zona a spatelui si a centurii pelviene. De asemenea, gravida trebuie asezata pe perne. Abdomenul inferior nu se maseaza, pe el aplicandu-se doar o cantitate infima de uleiuri aromatice, dat fiind ca majoritatii gravidelor nu agrează mirosurile tari.

Indeosebi, acest masaj este bun pentru starea psihofizica a femeii insarcinate. Cu ajutorul masajului, gravida obtine energia necesara si se adapteaza mult mai usor la toate schimbarile ce au loc in timpul sarcinii. Masajul trebuie sa fie adaptat necesitatilor fiecarei gravide.

Acest tip de masaj ajuta la urmatoarele probleme:

-          Reduce durerile de spate si de picioare;

-          Imbunatateste somnul;

-          Imbunatateste circulatia sanguina, relaxeaza tesuturile moi;

-          Ajuta la relaxarea muschilor;

-          Elibereaza de oboseala mentala si fizica.

Din cauza multor schimbari fizice si hormonale, medicii nu recomanda masajele in primele trei luni de sarcina. In acea perioada, femeia trebuie sa se adapteze cu schimbarile organismului, pentru a se simti mai bine. Al doilea si al treilea trimestru sunt ideale pentru a incepe tratamentul.

Masajul nu se recomanda in cazul starilor acute, la gravidele cu febra si infectii, pentru ca procesul refacerii este mai lung.

MASAJ PENTRU GRAVIDE- Preturi

Pretul masajului se realizeaza in functie de durata tratamentului. In mod normal, pretul porneste de la 30 de lei, pentru un masaj de 30 de minute, si ajunge la 120 de lei, pentru 90 de minute. Pentru un masaj de 60 de minute se achita in jur de 70 de lei.

Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane de masaj care ofera servicii de masaj pentru gravide

Masaj gravide :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj gravide