Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj talpiMasaj talpi. Aflati toate informatii legate de masajul talpilor, saloane care ofera acest tip de masaj, preturi, informatii utile.https://www.bucuresti365.roMasaj talpi

Masaj talpi

Talpile reprezinta partile deosebite , dar foarte importante ale corpului. De aceea, au nevoie de foarte multa atentie. Sunt unele din cele mai neglijate zone ale corpului. Totusi, sunt centrul de stabilitate al corpului si au de suportat pe parcursul intregii zile incaltarile care, ulterior, pot deveni incomode.

  •  

Stilul de viata modern este urmarit de sindromul de oboseala cronica, iar acesta din urma afecteaza cel mai des populatia citadina, mai cu seama pe cei care lucreaza zi de zi. Starea de oboseala poate dura mult timp si atunci se transforma intr-o stare cronica, care va poate agrava sanatatea. Astfel, va recomandam un masaj bun al talpilor.

masajul talpilor- opinii

Masajul este vechi de cand lumea, apreciat de majoritatea culturilor si folosit pentru imbunatatirea starii de sanatate. In zona talpilor, se gasesc centrii nervosi, care pot influenta corpul intreg. Frecand acesti centri, terapeutul trimite un impuls spre partile corpului care, din cauza diferitelor probleme, sunt blocate. Stimulandu-le astfel, se ajunge la o revitalizare a acelor parti.
Talpilor le putem oferi ingrijire, cumparandu-ne incaltari cat mai comode, dar si printr-un masaj reconfortant. Calcaielele sunt cele mai afectate zone ale talpilor, suportand in total 60% din greutatea corporala, si de aceea trebuie protejate. Persoanele care au probleme cu talpile, de regula au probleme si cu starea generala de sanatate, mai precis cu dureri la nivelul coloanei vertebrale. Degetele sunt la fel de importante, degetul mare reprezentand centrul de gravitate si nici el nu trebuie lasat de izbeliste. Pe partea inferioara se gaseste zona reflexiva a spatelui (partea de sus).

Reflexologia centrilor este una dintre cele mai folosite terapii pentru relaxare si este un factor foarte important pentru sanatatea fiecaruia. Avand in vedere ca prin presarea zonelor afectate se studiaza reactia organismului, aceasta terapie se poate folosi chiar si pentru diagnosticarea diferitelor boli.
Chiar daca masajul talpilor se foloseste pentru prevenirea diferitelor boli, el este esential si pentru revitalizarea organismului. Cu ajutorul acestui tip de masaj, se accelereaza circulatia sangelui. De asemenea, el poate ajuta la vindecarea unor leziuni mai usoare ale articulatiilor si la disparitia durerii din tesutul moale.
Masajul regenereaza, relaxeaza organismul si ofera o senzatie de usurinta picioarelor. Efectul este aproape acelasi ca si la celelate masaje corporale, stimulandu-se numeroasele puncte presopuncturale. Prin stimularea anumitor puncte de pe talpi, se pot inlatura diversele probleme care impiedica o functionare normala a organismului. Se poate face ca un masaj special, dar si in cadrul unui alt masaj.
Reflexologia activeaza mecanismele de aparare a organismului. Acest tratament stabileste cursul normal de energie, deranjat sub influenta emotiilor negative.
Masajul talpilor este util pentru :
- Leziuni sportive;
- Dureri in zona umerilor, gatului si spatelui;
- Greata, flatulenta, diaree;
- Dureri menstruale;
- Dureri de cap;
- Oboseala cronica;
- Stres, depresie, anxietate;
- Astm, bronsita, sinuzita;
- Hipertensiune arteriala;
- O circulatie mai buna.
Masajul talpilor se recomanda persoanelor afectate de oboseala cronica si insomnie, dar si celor supuse stresului sau celor care au dureri de cap si probleme cu digestia. Indeosebi, se recomanda si femeilor insarcinate, in special in ultimele luni, atunci cand picioarele devin foarte umflate.
Masajul talpilor trebuie evitat de persoanele cu febra, flebita si cei care au rani pe talpa.

 

masajul talpilor- preturi

Preturile masajului pornesc de la 35 de lei si ajung la 65 de lei, depinzand de durata masajului, care variaza intre 30 de minute si o ora. Un alt factor de care depinde costul masajului este folosirea parafinei si a altor substante si lotiuni. Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.

 

  •  

Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane care va ofera servicii de masaj talpi

Masaj talpi :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj talpi