Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj ayurvedicMasaj ayurvedic. Aflati toate informatiile legate de masajul ayurvedic, saloane care ofera masaj ayurvedic, preturi si informatii utilehttps://www.bucuresti365.roMasaj ayurvedic

Masaj ayurvedic

Obligatiile zilnice pot obosi corpul si mintea, ceea ce provoaca un dezechilibru energetic in organism. Corpul uman reprezinta un sistem foarte complex, care functioneaza in mod sinergic. El poate sa functioneze la capacitate maxima, doar daca toate componentele sale sunt in armonie.

Masajul ayurvedic ajuta la recuperarea energiei intregului organism. Fiindca stabileste un echilibru in corp, cu ajutorul sau se relaxeaza si muschii si nervii. Orice om sanatos, care vrea sa fie pe deplin satisfacut si  pregatit pentru noi experiente, nu ezita sa utilizeze acest mod de armonizare a corpului si va fi fericit in totalitate. 

MASAJ ayurvedic - pareri

Masajul ayurvedic reprezinta o parte a medicinii traditionale indiene. Se spune ca acest tip de masaj se practica in urma cu 4000 ani. Aceasta activitate dureaza de la 5 pana la 10 minute si ar trebui practicata in fiecare dimineata, inainte de dus, cu scopul de a purifica si echilibra functionarea intregului organism.

Acest masaj actioneaza asupra punctelor corporale  vitale numite "marma". In scopul atingerii unui echilibru, pe punctele "marma" se aplica, in timpul masajului, uleiurile ayurvedice terapeutice, uleiuri care difera de la om la om. Scopurile principale ale acestui tip de masaj sunt: imbunatatirea circulatiei sanguine si mobilitatea mai buna a articulatiilor, precum si inlaturarea durerilor.
Beneficiile masajului ayurvedic sunt:
1 somn regulat;
2 inlaturarea semnelor de ameteala;
3 imbunatatirea autoconstiintei;
4 inlaturarea rigiditatii musculare;
5 regenerarea tonusului muscular care previne aparitia celulelor moarte;
6 stimularea metabolismului;
7 reducerea transpiratiei si a contuziilor;
8 ajuta la inlaturarea fluidelor si toxinelor din metabolism;
9 imbunatatirea tonusului;
10 hidratarea si catifelarea pielii;
11 ajuta si la diferite eczeme.

Cu ajutorul tehnicilor speciale, acest masaj poate ajuta si la congestia nazala, sinuzita, dar si la problemele respiratorii, stabilizand ritmul de respiratie.
Aplicat impreuna cu uleiurile ayurvedice adecvate, el este foarte bun si pentru obtinerea esteticitatii fetei, pentru ca reda pielii elasticitatea pierduta, previne aparitia ridurilor si incetineste procesul imbatranirii.
Totodata, are un efect bun la drenajul limfatic, iar cu ajutorul anumitor pudre ayurvedice se pot pierde si kilogramele in plus.
Se poate face separat masajul capului sau masajul intregului corp. Tipul masajului si uleiului se alege pe baza constitutiei corporale. 

Masajul Abhyanga este un tip de terapie prin masaj, care consta in acoperirea corpului clientului cu ulei. Se folosesc miscari line, pana cand uleiul este absorbit de pielea corpului .Masajul Shirodhara este un mod perfect de a te calma si a te reface. Acesta implica o aplicare de uleiuri aromatice pe frunte.

Masajul punctelor "marma" este bun pentru cei care nu agreaza uleiul. Clientul ramane imbracat, iar in timpul masajului se stimuleaza diferite puncte corporale, unul din cele 108, cat exista in total.
Masajul panda se face cu ajutorul pungilor din panza umplute cu diferite plante, care in combinatie cu uleiurile stimuleaza usor-usor punctele "marma". Acest masaj se recomanda, indeosebi, celor care au probleme cu articulatiile.
In timpul acestor tratamente, nu se vorbeste cu maseurul, deoarece clientul trebuie sa fie pe deplin linistit. Au loc unele stari profunde, de care clientul trebuie sa fie constient.
Acest tip de masaj poate fi facut de: femeile insarcinate, persoanele cu hipertensiune arteriala si cele cu bypass, apoi persoanele cu boli varicoase, epileptici si persoanele ce sufera de boli de inima.

mASAJ AYURVEDIC - Preturi

De regula, pretul acestui masaj porneste de la 70 de lei, pentru o singura ora, si poate ajunge la 110 de lei, pentru 90 de minute de tratament.
*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele  de masaj de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane de masaj care va ofera masaj ayurvedic

Masaj ayurvedic :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj ayurvedic