Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj terapeuticMasaj terapeutic. Aflati totul despre masajul terapeutic, saloane de masaj care ofera servicii de masaj terapeutic, preturi si informatii utilehttps://www.bucuresti365.roMasaj terapeutic

Masaj terapeutic

Stilul de viata modern, stresul si alte probleme lasa urme pe corpul nostru, transformate apoi in spasme musculare care duc, adesea, la o lipsa de entuziasm si buna voie.
Daca va aflati printre persoanele afectate de spasmele musculare, este timpul sa va permiteti un deosebit masaj terapeutic, cu ajutorul caruia va veti relaxa si veti uita de dureri si de probleme

  •  
  •  

Durerea este un semnal clar ca ceva nu functioneaza cum trebuie in corpul nostru. Terapeutul va sta la dispozitie si va poate ajuta sa inlaturati problema existenta, fie ca vorbim de una care tine de sanatate, fie de estetica. Nu trebuie sa asteptati ca durerea sa devina mai accentuata. Duceti-va cat mai repede la un terapeut, iar acesta o va inlatura!
Masajul este un lucru deosebit, iar dupa fiecare terapie corpul devine relaxat si calmat. In tari care au o traditie in arta masajului, aceasta metoda de relaxare si terapie de sanatate reprezinta o activitate cotidiana a omului, practicata dupa o zi lunga de munca.

Masajul terapeutic - pareri

Masajul terapeutic este o experienta perfecta in cadrul careia terapeutul aplica miscarile lungi si line, combinandu-le cu frecarea locurilor dureroase si cu aplicarea uleiurilor esentiale. Cu ajutorul acestor uleiuri, se reduce durerea si se inlatura tensiunea cu succes.
Acest tip de masaj accelereaza si stimuleaza microcirculatia, relaxeaza muschii spatelui si ai gatului. Totodata, el inlatura cu succes excesul de acid lactic de pe locurile dureroase.
Masajul terapeutic inlocuieste stresul cu buna dispozitie, reactionand putenic la toate blocadele corpului. Acesta reprezinta o solutie ideala dupa o zi lunga de lucru sau dupa un eveniment stresant.
Masajul terapeutic este recomandat in urmatoarele cazuri:
- Leziuni ale tesuturilor moi;
- Recapatarea mobilitatii dupa fracturi;
- Bontul dupa amputare, durerea membrului fantoma;
- Cicatrici;
- Umflare locala;
- Boli degenerative reumatice ale articulatiilor;
- Boli degenerative reumatice ale coloanei vertebrale;
- Deformare a coloanei vertebrale;
- Reumatism;
- Boli ale sistemului nervos central;
- Boli cardiovasculare;
- Astm cronic;
- Gastrita cronica;
- Astm bronsic;
- Tulburare metabolica;
- Oboseala generala si insomnie;
- Dureri osoase;
- Spondiloza;
- Intestin lenes.
Acest tip de masaj se aplica cu scopul eliminarii durerilor spatelui, la rigiditatea gatului si coloanei cervicale, ca si la durerile de cap tot mai dese, provocate de pozitia incorecta a corpului.
Masajul dureaza de la 30 de minute pana la 2 ore. Daca este vorba de un masaj mai scurt de 30 de minute, de regula, in cadrul acestuia se maseaza mai mult spatele. Daca este vorba de un masaj de o ora sau doua, se maseaza intreaga suprafata a corpului, adica se trateaza umerii, gatul, spatele, mainile, stomacul, picioarele si talpile.

masajul terapeutic - preturi

Depinzand de durata masajului, preturile pornesc de la 30 de lei si ajung la 130 de lei. Pentru un masaj terapeutic partial, se plateste in medie 35 de lei, in timp ce pentru masarea intregii suprafeti a corpului se achita circa 70 de lei. Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru masajul  ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane de masaj care ofera servicii de masaj terapeutic

Masaj terapeutic :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj terapeutic