Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masajul ScalpuluiMasajul Scalpului. Aflati totul despre masajul scalpului. Preturi, pareri, tratamente si saloanele unde puteti beneficia de masajul scalpului.https://www.bucuresti365.roMasajul Scalpului

Masajul Scalpului

 

Masajul scalpului si cel facial pot inlatura o sumedenie de dureri, relaxand si calmand zonele tratate. In afara faptului ca masajul stimuleaza circulatia sangelui, el contribuie la obtinerea unui scalp sanatos, iar parul devine ingrijit si hranit.

  •  
  •  

Obligatiile cotidiene si stilul de viata modern ne pot obosi corpul si ne pot provoca dureri in zona capului. Masajul facial se recomanda persoanelor cu putere slaba de concentrare si celor care sufera de dureri de cap cronice si stres. Daca aveti una dintre problemele mentionate mai sus sau, pur si simplu, doriti sa va relaxati, masajul scalpului este optiunea cea mai indicata

Masajul scalpului - experiente

Pe corpul uman, mai ales in zona capului, se gaseste un numar mare de zone reflexogene care, cand sunt bine tratate de un terapeut, influenteaza favorabil starea completa a organismului.
Masajul regular relaxeaza, echilibreaza si inlatura orice tip de stres. Punctele de presopunctura gasite in zona capului erau bine cunoscute de vechii chinezi, care si-au dus in stare de echilibru propria sanatate, atat fizica, cat si psihica.
Masajul poate aplicat in urmatoarele cazuri:
1 Febra
2 Durere de dinti
3 Tulburari ale sistemului vegetativ
4 Dureri de cap
5 Sinuzite

Fiind un masaj al scalpului, degetele intra in contact cu intreaga piele a capului. Folosind ambele maini, se incepe masajul de la tample, din exterior spre interior, cu miscari circulare. O data intalnite degetele la mijloc, se trece inapoi si se repeta aceeasi miscare circulara pana ce se intalnesc din nou. Este obligatorie o miscare continua cu scopul de a acoperi intreaga suprafata a scalpului.

Terapeutul aplica o crema adecvata sau ulei pe fata, cu miscari circulare line, ceea ce ajuta la relaxarea pielii si a intregului corp. In timpul masajului, toate partile capului vor fi incluse: maxiliar, urechi, nas  etc. Este foarte important faptul ca acest tip de masaj poate influenta la cresterea rapida a parului.
Indeosebi, el este bun pentru stimularea creierului. Alte benefecii sunt imbunatatirea somnului, inlaturarea durerii de cap si crearea unei stari generale mai bune.
In timpul masajului, veti simti o senzatie pozitiva, pe care alti clienti au descris-o ca fiind eliberatoare. La scurt timp dupa tratament, veti avea impresia ca scalpul vostru pluteste, ceea ce va duce la o relaxare totala.
Durata masajului variaza de la 30 min pana la o ora. Varianta care dureaza 40 de minute este utilizata cel mai des.

Masajul scalpului - preturi


Pentru masajul scalpului, se plateste intre 30 si 60 lei. Pretul variaza in functie de preparatele folosite in timpul tratamentului, dar si de durabilitatea masajului.
*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.
 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Alegeti unul dintre saloanele unde puteti beneficia de masajul scalpului

Masajul Scalpului :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masajul Scalpului