Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj cu pietre vulcaniceMasaj cu pietre vulcanice. Aflati toate informatiile legate de masajul cu pietre vulcanice, saloane care ofera masaj cu pietre vulcanice, preturi si indicatii utilehttps://www.bucuresti365.roMasaj cu pietre vulcanice

Masaj cu pietre vulcanice

 

Masajul cu pietre vulcanice reprezinta una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi, utilizate in scopul relaxarii si detoxifierii organismului. Pietrele vulcanice contin proprietati electromagnetice, care, in contactul cu pielea, ofera un efect pozitiv de revigorare a intregului organism. Acest mod de relaxare se foloseste frecvent si in zilele noastre.

In ziua de azi, cand stresul devine tot mai prezent in vietile noastre, acest masaj este mai atractiv indeosebi pentru cei care fac efort zilnic. Totusi, el este o optiune pentru toti cei care vor o relaxare totala sau pentru cei care sunt in cautarea unor noi experiente.
Daca vreti sa oferiti organismului vostru ceva nou, iar in acelasi timp ceva traditional,  masajul cu pietre vulcanice calde este potrivit pentru voi.

MASAJ CU PIETRE VULCANICE - pareri

Tratamentul se face prin asezarea pietrelor incalzite de-a lungul coloanei vertebrale, in palme sau intre degetele de la picioare, cu scopul de a imbunatati fluxul energetic in corp. Astfel se stimuleaza si circulatia sanguina si cea limfatica in organism. In combinatie cu uleiurile si cu pietrele incalzite, prin masaj se produce un efect de armonie si de echilibrare corporala. Tratamentul se termina cu aplicarea pietrelor semipretioase pe anumite puncte ale corpului, pentru transmiterea energiei. La acest punct  se ajunge cu ajutorul miscarilor line, a  uleiurilor aromatice si a caldurii pietrelor vulcanice.
Masajul incalzeste pielea, permitandu-i o mai buna absorbtie a uleiului in timpul terapiilor. Poate fi aplicat pe o singura parte a trupului sau pe intreg organismul. El ajuta la vindecarea starilor generate de stres si de oboseala.
Masajul cu pietre vulcanice este exceptional pentru:
- Detoxifierea organismului;
- Lupta impotriva stresului si tensiunii;
- Inlaturarea bolilor reumatice;
- Insomnie;
- Menopauza.
Acest tip de masaj nu se recomanda gravidelor, persoanelor care sufera de afectiuni cardiovasculare si persoanelor cu hipertensiune.
Tratamentul poate dura 60, 70 sau 90 de minute, durata sa depinzand de prescriptia terapeutului.

MASAJ CU PIETRE VULCANICE - preturi

In centrele SPA, tratamentul dureaza aproximativ 90 de minute, iar pretul acestuia porneste de la 100 de lei. Pentru un tratament de 70 de minute se plateste de la 90 de lei in sus, in timp ce pentru o ora de masaj se achita in medie 60 de lei.
*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul exact pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane care ofera servicii de masaj cu pietre vulcanice

Masaj cu pietre vulcanice :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj cu pietre vulcanice