Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj antistresMasaj antistres. Aflati toate informatiile legate de masajul antistres, saloane care ofera servicii de masaj, preturi, informatii utile.https://www.bucuresti365.roMasaj antistres

Masaj antistres

Se spune ca durerea este prietenul nostru, pentru ca ne atentioneaza atunci cand ceva nu este in regula cu corpul nostru. Nu trebuie sa asteptati o durere mai mare, trebuie sa reactionati la primul semn si sa va gasiti un maseur pentru a inlatura orice problema pe care o aveti. Astfel de probleme apar din cauza stilului de viata modern si a stresului.

 

Stresul la munca, o zi intreaga la calculator, aglomeratie – toate acestea sunt niste lucruri normale in viata unui om din zilele noastre. De aceea, unul dintre cele mai cautate masaje in saloanele de infrumusetare si din centrele SPA este masajul antistres.
Daca vreti sa va simtiti bine in propria piele, nu ezitati sa folositi un masaj antistres. Dupa masajul respectiv, corpul se simte revitalizat si relaxat. Optati pentru un astfel de tratament si bucurati-va de toate beneficiile sale

Masajul antistres – pareri


      Masajul antistres se face cu ajutorul unor metode usoare, relaxante si eficiente. Acesta reprezinta combinatia mai multor tehnici de masaj cu uleiurile antistres sau cu cremele aplicate pe piele. Mirosurile uleiurilor si cremelor duc la o relaxare corporala.
Acest masaj este deosebit si reprezinta un tratament eficient, care ajuta la eliminarea stresului si accelereaza circulatia sanguina. De asemenea, reprezinta una dintre cele mai simple metode de mentinerea sanatatii, cu o vechime de mii de ani.
Acest masaj este recomandat in urmatoarele cazuri:
1 Stres;
2 Nervozitate;
3 Depresie;
4 Teama;
5 Probleme cu articulatiile;
6 Artrita, rigiditate cervicala;
7 Sciatica;
8 Diferite dureri;
9 Oboseala cronica si insomnie;
10 Dureri de cap si migrene.
Cele mai eficiente uleiuri, cu un puternic efect antistres, sunt cele ce contin: lavanda, matca, cedru si salvia. Lavanda da senzatia prospetimii. Matca, cedrul si salvia au un efect de calmare a starii de stres, a migrenelor sau a depresiilor.
Fiind o combinatie dintre masajul terapeutic si cel de relaxare, masajul antistres este unul ideal pentru echilibrarea organismului. Acesta se face partial sau total.
De regula, un astfel de masaj dureaza aproximativ 60 de minute, insa exista si varianta masajului partial, care dureaza 30 de minute, si cea a masajelor mai lungi, de la 90 de minute la 2 ore.

Masaj antistres – Preturi

Pretul acestui tip de masaj porneste de la 70 de lei si ajunge la 130 de lei. In majoritatea saloanelor, pentru un tratament de 30 de minute, se achita circa 50 de lei, iar pentru cel de 60 de minute, aproximativ 80 de lei. Pentru un masaj antistres de 2 ore, se plateste in jur de 130 lei.
*Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane care va ofera masaj antistres

Masaj antistres :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj antistres