Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj ReikiMasaj Reiki.Totul despre masajul Reiki, saloane de masaj care ofera servicii de masaj Reiki, preturi si informatii utilehttps://www.bucuresti365.roMasaj Reiki

Masaj Reiki

Cuvantul reiki provine din limba japoneza si inseamna energia universala a vietii din jurul nostru. Reprezinta metoda unica de optimizare, vitalizare si mentinere a sanatatii. In procesul acestei metode care provine din Japonia, energiile vindecatoare sunt transferate la pacient, cu scopul de a diminua stresul, de a relaxa corpul si de a vindeca anumite boli. Masajul reiki incepe de la cap si continua pana la picioare, accelerand abilitatea naturala a trupului de vindecare.

Reiki este acea energie care ne mentine vitalitatea si stabilitatea organismului. Fiecare sistem face schimburi de energie in mod constant, interactionand cu un altul. Viata este, de fapt, un schimb constant de energie.

masaj REIKI -  opinii

Reiki trezeste si intareste tot ceea ce deja exista in corpul nostru, ca baza. Procesul porneste de la conectarea la sursa de energie universala, primirea si canalizarea energiei, prin palme, catre persoana careia i se aplica aceasta procedura, aducandu-i echilibru fizic si spiritual. Apoi, primeste un impuls pentru inlaturarea toxinelor si se activeaza o noua stare mentala, care este pozitiva. Pacientului ii creste si capacitatea de concentrare.

Mai multa energie inseamna si mai multa sanatate, succes si satisfactie, mai multa iubire si fericire. Reiki ofera energie si vindecarea corpului, inlaturand durerile si stresul.
Masajul reiki are un efect deosebit la:
- Vindecarea ranilor;
- Scaderea tensiunii arteriale;
- Reducerea stresului;
- Inlaturarea durerii;
- Anxietate;
- Insomnie;
- Oboseala.
Masajul reiki nu este ca un masaj in sensul larg al cuvantului. Tratamentul dureaza circa 45 de minute sau o ora. Numarul tratamentelor se repeta in functie de timpul necesar eliberarii de stres si stabilirii echilibrului energetic in organism.
Terapeutul pune mainile deasupra puntelor energetice de pe corpul persoanei aflate sub tratament, dar nu-l atinge in mod direct. Se incepe de la cap, apoi mainile se misca deasupra intregului corp, foarte lin. La orice punct energetic, terapeutul se opreste cateva minute. In timpul sesiunii, clientul se simte relaxat si simte o senzatie de scadere a fortei musculare, iar in locurile unde s-au gasit mainile terapetului se simte caldura. Aceasta duce la o relaxare maxima a clientului si la inlaturarea durerii si stresului.
Pentru rezultate optime, sunt necesare, in medie, cinci tratamente. Consultandu-va terapeutul, dupa prima intalnire, veti stabili cate tratamente sunt de ajuns pentru refacerea dumneavoastra.
Tratamentul se recomanda tuturor persoanelor, in afara celor cu bypass la inima. Reiki influenteaza pozitiv  atat adultii, cat si adolescentii. Il puteti aplica si la animalele de companie.

masaj reiki - preturi

Preturile masajului reiki variaza intre 75 de lei si 130 de lei.
Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru masajul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasisit saloane de masaj care ofera servicii de masaj Reiki

Masaj Reiki :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj Reiki