Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj thailandezMasaj thailandez. Aflati toate informatiile despre masajul thailandez, saloane de masaj care ofera servicii de masaj thailandez, preturi si recomandari.https://www.bucuresti365.roMasaj thailandez

Masaj thailandez

Masajul thailandez reprezinta o tehnica foarte veche pentru vindecarea si prevenirea diferitelor boli. Acesta este unul dintre cele mai complexe masaje, fiind compus din mai multe reguli si functii. Este alcatuit din presiunile optimale pe punctele de presopunctura si din miscarile line facute de terapeut.

Aceasta tehnica foarte veche de relaxare si vindecare are locul sau si in ziua de azi. Stilul nostru de viata poate fi foarte obositor si stresant, si pentru a-l face sa devina mai reconfortant trebuie sa ne supunem diverselor experiente.
Permiteti-va o oaza de liniste intr-o ambianta relaxanta, cu un masaj placut si cu muzica potrivita.

mASAJ THAILANDEZ- PARERI

Acest masaj reprezinta o parte a ideologiei globale care conecteaza efectul naturii fizice, mentale si emotive a omului. In acelasi timp, masajul thailandez este una dintre cele mai vechi terapii din lume, conceputa pe bazele metafizicii.
Cel mai usor o putem descrie ca unitate a practicarii Yoga si masajului ayurvedic, ambele fiind partea a traditiei religioase care functioneaza prin sinergie. Avand in vedere ca se ajunge la o flexibilitate mai avansate, cu ajutorul practicarii Yoga, iar cu ajutorul masajului ayurvedic se mentine sanatatea la toate nivelurile organismului, aceasta experienta este o solutie ideala pentru omul modern.
In timpul masajului thailandez, clientul si terapeutul sunt imbracati in haine lejere. La inceput, persoana care a ales acest tratament comunica terapeutului starea sa de sanatate.

Dupa aceea, urmeaza exercitiile usoare, pasive, cu ajutorul carora terapeutul recunoaste intuitiv starea clientului. Terapeutul se contopeste cu nevoile clientului si isi adapteaza miscarile in functie de acestea.
Cu ajutorul diferitelor tehnici de presiune, se stimuleaza meridianele energetice din corp, cu ducand astfel la cresterea fluxului de energie vitala.Exista doua tehnici de actionare. Prima pune accentul pe Yoga, eliberare de stres, durere, rigiditate si multe alte lucruri care influenteaza intregul sistem energetic.
A doua tehnica stimuleaza anumite puncte de presopunctura pentru a armoniza fluxul energiei vitale. Terapeutul foloseste intreaga suprafata a corpului sau doar unele parti ale acestuia, ca baza, in timpul masajului.
Masajul thailandez se poate face in mai multe pozitii. Pentru fiecare dintre ele exista un mare numar de tehnici aplicate in timpul tratamentului. Prin aceasta se transmite cel mai bine energia.

Acest masaj este bun pentru:
- Cresterea vitalitatii;
- Imbunatatirea circulatiei;
- Imbunatatirea functiilor organelor interioare si glandelor endocrine;
- Armonizarea metabolismului;
- Echilibrarea sistemului nervos;
- Eliminarea toxinelor din organism;
- Eliberarea de stres;
- Inlaturarea insomniei;
- Ofera echilibru si pace sufleteasca.
Acest masaj se recomanda persoanelor care sufera de rigiditatea gatului, persoanelor care se ocupa cu dansul, artele martiale sau, pur si simplu, sunt activi fizic. El ajuta la armonizarea sistemului muscular.

De obicei, tratamentul este facut de persoanele mai in varsta sau de cei care au suferit diferite leziuni ale corpului, dar si femeile insarcinate il utilizeaza la fel de placut, pentru ca se face si in pozitie laterala.
Totodata, cei care care vor sa se simta bine si relaxati nu trebuie sa ezite sa aleaga un astfel de masaj.

MASAJ THAILANDEZ -PRETURI

Pretul masajului thailandez, in majoritatea centrelor SPA si saloanelor de infrumusetare, poate porni de la 50 de lei, pentru 30 de minute de masaj, si poate ajunge la 180 de lei, pentru 90 de minute. Pentru 45 de minute de masaj, se achita, de obicei, in jur de 70 de lei. Insa exista si versiuni particulare ale acestui masaj, care pot porni de la 290 de lei. Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.

 


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane de masaj care ofera servicii de masaj thailandez

Masaj thailandez :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj thailandez