Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masaj de relaxareMasaj de relaxare. Aflati toate informatiile cu privire la masajul de relaxare, saloane care va ofera masaj de relaxare, informatii utile, preturi.https://www.bucuresti365.roMasaj de relaxare

Masaj de relaxare

Stilul de viata modern ne aduce si foarte mult stres, care are urmari asupra activitatilor noastre cotidiene. Timp de 24 de ore trebuie rezolvat un numar mare de obligatii, atat la serviciu, cat si acasa. In aceste circumstante, este necesar sa gasiti ceva timp si pentru cei dragi, sa va relaxati alaturi de ei si sa va ingrijiti de sanatatea voastra. Daca aveti nevoie de odihna, lasati grijile deoparte, cel putin pentru un moment, si optati pentru un masaj de relaxare, care se poate dovedi cel mai bun lucru pentru voi.

 •  
 • Masajul de relaxare – Pareri

   

  Masajul de relaxare este conceput astfel incat sa va ofere o odihna totala si bucurie, atat in timpul masajului, cat si dupa. Miscarile lungi, line si placute relaxeaza corpul si mintea.

  Scopul acestui masaj este ingrijirea corpului, dar si imbunatatirea starii generale de sanatate. De asemenea, el serveste si la prevenirea stresului si a oboselii, dar si la relaxarea muschilor.

  Masajul de relaxare se poate aplica pe intreaga suprafata a corpului, dar si pe anumite parti, cum ar fi:

  -          Picioare;

  -          Talpi;

  -          Spate;

  -          Maini;

  -          Abdomen;

  -          Torace;

  -          Gat;

  -          Fata.

  Poate fi conceput dupa dorintele si necesitatile voastre. In timpul tratamentului care se desfasoara intr-o camera linistita si o ambianta placuta, persoana care se bucura de acest masaj nu trebuie sa poarte haine in partea tratata.

  In timpul masajului de relaxare, terapeutul preseaza lin corpul vostru. Astfel, cu ajutorul acestor apasari, se ating anumite puncte sensibile care duc la scopul final al tratamentului: relaxarea.

  Mai exista si varianta care include si aromaterapie, dar alegerea ei depinde de dorintele clientului.  Aceasta poate conduce la atmosfera perfecta. Uleiurile de aromaterapie de calitate pot intari experienta holistica a masajului, prin ridicarea gradului de relaxare si restabilirea echilibrului energetic.

  Aplicarea uleiului in timpul masajului faciliteaza miscarile terapeutului si ofera o senzatie de neuitat. Daca clientul are probleme cu mirosurile emanate, poate opta pentru uleiuri non-parfumate.

  In timpul sedintei, clientul poate sa stea linistit, eliberandu-si astfel gandurile, sau sa comunice cu terapeutul.

  Durata masajului variaza intre 30 de minute si 2 ore, in functie de felul masajului: partial sau pe intreaga suprafata a corpului. Acest masaj se recomanda tuturor varstelor. Unele saloane ofera acest tip de masaj ”in doi”, clientii putand face astfel un schimb de experiente.

   

  Masajul de relaxare – Preturi

   

  De regula, masajul de relaxare costa intre 30 de lei si 70 de lei. Pretul se calculeaza in functie de tipul de masaj, partial sau total, dar si de timpul in care se va efectua. In majoritatea cazurilor, pretul porneste de la 60 de lei, pentru o ora de masaj. Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane care va ofera servicii de masaj de relaxare

Masaj de relaxare :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masaj de relaxare