Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
Masajul sportivMasaj sportiv. Aflati toate informatiile utile legate de masajul sportiv, saloane care ofera servicii de masaj sportiv, preturi si diverse pareri.https://www.bucuresti365.roMasajul sportiv

Masajul sportiv

Avand in vedere ca tot mai multi oameni practica diferite sporturi, fie la nivel profesional, fie recreativ, masajul sportiv este un lucru deosebit. Masajul sportiv este foarte folositor pentru recuperarea de la antrenamentele dificile, oferindu-va si posibilitatea de a ajunge la o conditie fizica mai buna. In cazul persoanelor care practica sportul in scop recreativ, acest masaj va poate proteja de leziunile nedorite.

 

masajul sportiv - opinii

             Cu ajutorul masajului sportiv se stimuleaza circulatia sanguina si limfatica. El cuprinde si terapia punctelor trigger, terapie care are ca scop eliminarea tesutului fibros care se formeaza atunci cand muschiul este accidentat sau suprasolicitat.
Masajul sportiv se face pentru a accelera procesul de inlaturare a acidului lactic, aparut in timpul functionarii muschilor, ceea ce duce la recuperarea mai rapida a acestora. Totodata, acest masaj reduce posibilitatea de acumulare a acidului acetic, care in timp se calcifiaza si poate provoca tensiune musculara si durere.
Masajul sportiv accelereaza recuperarea organismului dupa antrenament si dupa alte activitati fizice.
In acest proces are loc cresterea naturala a flexibilitatii, intarirarea si imbunatatirea rezistentei cardiovasculare. Cu ajutorul masajelor sportive regulare, puteti reduce oboseala si va puteti relaxa, simtindu-va astfel mult mai bine. Masajul are o la fel de buna influenta atat asupra sanatatii fizice, cat si psihice.
Terapeutul este in stare sa actioneze asupra muschiului, astfel incat va ajuta la cresterea fluxului de sange. Acesta este foarte important pentru o circulatie mai buna si pentru primirea elementelor nutritive.
Un masaj sportiv reusit asigura miscarea elementelor nutritive catre muschi, ajutand asfel la recuperarea lor. Masajul profund, indeosebi, elibereza acidul lactic, permite deschiderea porilor si eliminarea toxinelor din organism.
In timpul masajului sportiv, toate grupele de muschi se incalzesc in mod adecvat. Terapeutul, prin atingere, reduce tensiunea si face totul pentru a elibera muschii.
Masajul are si avantaje psihologice profunde. Este indicat pentru inlaturarea starii de depresie, ridicarea starii de spirit si reducerea anxietatii, calmarea mintii si imbunatatirea somnului.


         masajul sportiv - preturi

În mod normal, pretul masajului sportiv porneste de la 50 de lei si poate ajunge la 130 de lei. Dar in cazul in care clientul are nevoie de 2 ore de masaj, pretul este de aproximativ 300 de lei. Toate preturile au un caracter informativ. Daca doriti pretul precis pentru produsul ales, va recomandam sa contactati saloanele de mai jos.


Daca v-a placut sustineti-ne pe:

Aici gasiti saloane care va ofera servicii de masaj sportiv

Masajul sportiv :
Impresiile, parerile si intrebarile dvs legate de Masajul sportiv