Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Bali Soul Massage

Adresa:

Sector: Sector 1

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: bali soul massage, bali soul massage bucuresti, contact bali soul massage, bali soul massage program de lucru, reflexoterapie piata romana

Bali Soul Massage


Centrul Bali Soul Massage, situat in zona Piata Romana, este un proiect de suflet al unei calatoare prin lume, in cautare de invatatura si spiritualitate, care, in urma unei excursii in insula Bali (Indonezia), a fost fascinata de traditiile si de tehnicile de vindecare si recuperare de aici si a dorit sa aduca in Romania esenta culturala si identitatea acelei zone, deschizand un salon de masaj terapeutic si de relaxare, unde angajatii nativi ofera beneficiile acestor proceduri vechi de milenii, oricarui locuitor din Bucuresti.

Bali Soul Massage este un loc al echilibrului, perfect pentru a va elibera de stres si pentru a va recapata o forma fizica si spirituala ideala. Masajul asiatic reprezinta o vindecare pentru trup, minte si suflet, iar atunci cand este efectuat chiar de persoane originare din Indonezia, cu experienta si inclinatie pentru acest tip de terapii, are un efect accelerat si sporit.

O vizita la centrul de masaj Bali Soul este experienta unica - atmosfera, decorul, muzica ambientala, energia, totul va va purta in sudul Asiei si va contribui la detasarea absoluta de trepidantul cotidian.

Serviciile centrului din zona Piata Romana sunt urmatoarele:

- masaj balinez;

- masaj suedez;

- masaj facial;

- masaj Shiatsu;

- masaj cu pietre vulcanice;

- masaj capilar si gat;

- masaj la 4 maini;

- masaj Hawaiian Lomi Lomi;

- masaj spate;

- masaj anticelulitic;

- masaj mixt;

- masaj pentru cuplu;

- reflexoterapie;

- aromaterapie;

- pachet body scrub + masaj de relaxare;

- ritual balinez de spalare a picioarelor;

- tratament profesional pentru par.

Va oferim, la salonul nostru din sectorul 1, sedinte si abonamente personalizate pentru masaj asiatic, sedinte de reflexoterapie si Gift Carduri, in care sunt incluse cinci masaje, pentru a face cadou unei persoane dragi. Bali Soul Massage pune la dispozitia clientilor produse cosmetice de calitate, pentru care plata se poate face direct in cont sau la salon.

In fiecare zi, salonul de masaj terapeutic si de relaxare, Bali Soul Masage, este dechis pentru dumneavoastra in zona Piata Romana.