Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Cosmedor Beauty Masaj

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: cosmedor beauty masaj, cosmedor beauty masaj bucuresti, contact cosmedor beauty masaj, cosmedor beauty masaj program de lucru, masaj terapeutic tineretului, masaj anticelulitic tineretului

Cosmedor Beauty MasajCosmedor Beauty Salon a investit foarte mult in ultimul an pe partea de masaj. Fetele s-au specializat in cele mai inovatoare tehnici si proceduri. Spatiul este amenajat intr-o maniera calda, primitoare si, cel mai important, intima (astfel incat clientele sa se simta cat mai confortabil).

Pachetele oferite se personalizeaza si se combina in functie de cerintele si nevoile clientei. Printre cele mai solicitate se numara impachetarile cu ciocolata, parafango sau termosudatie. Rezultatele sunt eficientizate cu ajutorul tunelului cu infrarosu, care foloseste ultima generatie pentru a favoriza tonifierea si scaderea in greutate. Dincolo de toate acestea, o seara la masaj este cea mai simpla si rapida metoda de a te relaxa dupa o zi dificila, la munca.

Cosmedor Beauty va asteapta la salon, in zona Tineretului - Timpuri Noi, pentru revigorare si reintinerire prin masaje profesionale anticelulitice, terapeutice si de relaxare, asigurate de personal calificat.