Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 2

Masaj Centrul Salus

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: masaj centrul salus, masaj centrul salus bucuresti, contact masaj centrul salus, masaj centrul salus program de lucru

Masaj Centrul Salus
Masajul este cea mai populara si agreata procedura de intretinere sau recapatare a siluetei, care are rezultate excelente fara sa presupuna vreun efort din partea noastra, in afara de drumul pana la salon. In zona Tineretului, nu departe de Piata Unirii, va asteapta unul dintre cele mai moderne centre de remodelare corporala din Bucuresti, Centrul Salus.

Preocuparea pentru imagine, dar si nevoia de relaxare ne indeamna sa apelam la masaj ca o completare a dietei echilibrate si a sportului. In afara de impactul vizibil pe care il are asupra siluetei noastre si a tonusului, masajul are si rol terapeutic, intervenind in corectarea posturii si in inducerea unei stari interioare de bine. Dupa orice sedinta de masaj ne simtim mai usori si mai relaxati.

Centrul Salus este accesibil tuturor bucurestenilor datorita locatiei centrale, apropiata de zona Unirii. O echipa de specialisti, tehnicieni si kinetoterapeuti, va asteapta pentru masaje de relaxare, terapeutice, de detensionare, anticelulitice si de drenaj limfatic, care va restabilesc echilibrul pe orice plan.

Centrul Salus are oferta speciala pentru femeile insarcinate, sedinte de masj care le vor ajuta sa treaca cu usurinta peste partea mai putin placuta a sarcinii. Masajul anticelulitic este indispensabil pentru a scapa cu adevarat de ceea ce a ajuns aproape un flagel, aspectul de coaja de portocala care ne controleaza cele mai banale aspecte ale vietii, de la felul cum ne imbracam, pana la locul de vacanta (care sa nu implice plaja!) pe care il alegem. Specialistii in masaj terapeutic intervin pentru a restabili echilibrul in ceea ce priveste musculatura si scheletul, iar cei in masaj de relaxare sunt cei mai solicitati, deoarece de acest tip de rasfat avem nevoie cu totii.

Va asteptam in zona Tineretului, la Centrul Salus, pentru a slabi si a va relaxa!