Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 0 )Voturi: 0

Masaj Davide Concept

Adresa: Str. Doamna Ghica 131

Sector: Sector 2

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: masaj davide concept - bucuresti, contact, program de lucru

Masaj Davide Concept


Salonul de infrumusetare DAVIDE BEAUTY CONCEPT, situat pe strada Doamna Ghica nr. 131, sector 2, reprezinta un nou concept in materie de infrumusetare, oferind cele mai bune servicii, accesibile oricui. Va invitam sa va convingeti chiar dumneavoastra de calitatea superioara a serviciilor noastre.

Pentru ca frumusetea inseamna si un tonus bun, relaxare si o piele frumoasa, va oferim cel mai bun salon de masaj din sectorul 2. Afirmam acest lucru cu toata raspunderea pentru ca suntem constienti de valoarea profesionala a angajatilor nostri. Pricepere, rabdare si maini magice, acestea sunt calitatile principale ale echipei, pe langa personalitatea agreabila si comunicativa, pe care orice client o remarca inca de la prima vizita.

Masaje DAVIDE BEAUTY CONCEPT va ofera urmatoarele tipuri de masaj:

- de relaxare;

- anticelulitic;

- de drenaj limfatic;

- de tonifiere;

- sportiv.

La salonul DAVIDE BEAUTY CONCEPT, folosim creme, lotiuni si uleiuri de cea mai buna calitate, cu eficienta dovedita, pentru a obtine rapid rezultate.

Asa ne-am format clientela fidela, cu seriozitate si etica profesionala. Va invitam pe facebook, la: www.facebook.com/davidebeautyconcept/?hc_ref=PAGES_TIMELINE , sa ne cunoasteti mai bine si sa va faceti o programare pentru o sedinta de masaj cu rezultate imediate.