Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 4

Salon Masaj Line Body Care

Adresa:

Sector: Sector 4

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: masaj de relaxare unirii, masaj anticelulitic

Salon Masaj Line Body Care este un salon profesionist, care iti ofera o gama variata de masaje, menite sa-ti sporeasca vitalitatea, sanatatea si pofta de viata.

Daca te simti obosita si incordata, noi iti oferim un masaj de relaxare, iar daca vrei sa te simti bine in pielea ta, poti opta pentru masajul anticelulitic, care te poate ajuta sa scapi de grasimea de pe coapse sau abdomen intr-un mod simplu si reconfortant.

La noi gasesti masajul pentru bunastare! Masajul cu bete de bambus este un tratament ideal pentru remodelare corporala, pretuit inca din timpurile stravechi in cultura asiatica, acesta are o multitudine de beneficii: reduce circumferinta în zonele tratate (abdomen, talie, fese, coapse, picioare, brate), elimina celulita, tonifiaza musculatura, stimuleaza sistemul limfatic (eliminarea toxinelor) si circulatia sangvina, reactiveaza metabolismul celular, detensioneaza si energizeaza organismul.

Mai mult decat atat, in salonul nostru de masaj profesionist poti gasi si masaje de reflexoterapie si electrostimulare, dar si tratamente faciale de microdermabraziune.

Daca iti doresti sa beneficiezi de serviciile nostre intr-un cadru elegant si primitor, te asteptam oricand in zona Unirii, sectorul 4.