Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Nayade Secrets Masaj

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: nayade secrets masaj, nayade secrets masaj bucuresti, contact nayade secrets masaj, nayade secrets masaj program de lucru, masaj terapeutic unirii, drenaj limfatic unirii

Nayade Secrets MasajeAtunci cand energia si avantul va lipsesc, iar rutina zilnica vi se pare extrem de complicata, una dintre cele mai eficiente metode de refacere este masajul terapeutic, facut de specilisti cu pregatire profesionala temeinica, asa cum sunt cei care formeaza echipa salonului Nayade Secrets, din zona Unirii.

Veti pasi intr-un ambient plin de calm si energie pozitiva, unde veti lasa grijile si stresul si veti experimenta relaxarea si reechilibrarea energetica prin terapii holistice si masaje eficiente. La salonul nostru exista specialisti in terapia Bowen, care actioneaza la nivel muscular, osos si neurologic, prin masaj bland si punctual, care se bazeaza atat pe puterea miraculoasa a atingerii, cat si pe inducerea autoreglarii functiilor organismului. Deasemenea, o alta terapie utilizata cu succes este Access Bar, care se bazeaza pe accesarea barelor energetice care strabat cutia craniana si care, stimulate tactil, elibereaza de incarcatura negativa zonele respective, aflate in relatie cu diferite aspecte ale existentei si interactiunilor sociale. Pentru circulatie, reducerea edemelor si detoxifiere, va propunem drenajul limfatic.

La Nayades Secrets, prin masaje terapeutice oferim confort fizic si emotional, sa va redam mobilitatea si starea de bine, actionand asupra organismului ca intreg, doar prin tehnici stravechi si utilizand uleiuri din seminte si plante presate la rece, pentru a fi cat mai de natura, de esenta noastra.

Cand organismul va transmite semnalul de "pauza", va asteptam la salonul de masaje Nayade Secrets. Pentru informatii suplimentare, accesati pagina www.facebook.com/nayade.ro/.