Intoarceti va la versiunea mobila a site ului
( 5 )Voturi: 1

Masaj terapeutic-Salon Virgi

Adresa:

Sector: Sector 3

Oras: Bucuresti

Contact

Produsul/serviciul de baza: masaj terapeutic-salon virgi, masaj terapeutic-salon virgi bucuresti, contact masaj terapeutic-salon virgi, masaj terapeutic-salon virgi program de lucru, masaj terapeutic universitate

Masaj terapeutic-Salon Virgi


Salon Virgi va asteapta in zona Universitate-Piata Rosetti pentru a descoperi beneficiile sedintelor de masaj terapeutic efectuat de unii dintre cei mai buni specialisti cu experienta de peste 28 de ani in domeniu.

Masajul terapeutic reprezinta un mod placut si relaxant de redobandire a echilibrului fizic si emotional, o "evadare" din agitatia cotidiana, un mijloc de reincarcare cu energie pozitiva, mai ales cand va lasati pe mainile unor profesionisti.

Salon Virgi se remarca prin servicii de calitate la preturi accesibile, care se reflecta in satisfactia si fidelitatea clientilor. Eficienta sedintelor efectuate la Salon Virgi sta in tehnicile speciale de masaj la "4 maini", efectuat concomitent de catre doi maseori.

Fie ca vizati recuperarea, relaxarea sau remodelarea corporala, Salon Virgi va ofera serviciul potrivit:

- masaj terapeutic;

- drenaj limfatic;

- reflexoterapie;

- masaj anticelulitic;

- masaj craniosacral si cervical;

- terapie Reiki si curatare ceacre;

- masaj facial si capilar.

Alegeti sa completati stilul de viata cu sedinte de masaj terapeutic si de intretinere care completeaza rezultatele dietei sanatoase si sportului, va mentin tineri si energici si va ofera o modalitate excelenta de combatere a stresului.

Pana ajungeti la Salon Virgi in zona Piata Rosetti-Universitate, urmariti noutatile si ofertele pe pagina www.facebook.com/salonvirgi/.